Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A férjemet 1 hete csípik a...

A férjemet 1 hete csípik a bolhák? Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Szinte minden éjjel lesz rajta új csípés.A matracát beszórtuk írtóval, de nem tudom ez használ-e valamit. Pici gyerekek vannak nálunk, így nem merem ott hagyni sokáig. Van olyan szer, ami nem veszélyes gyerekre? Persze így se nyúl hozzá, de fő a biztonság.
2009. jún. 10. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehte hogy nem bolha, hanem pókcsípés. Nálunk is volt ilyen probléma, amig el nem fogtuk a kis nyolclábút
2009. jún. 10. 23:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Kutya vagy macska van a közeletekben? Ha igen, először őket kell bolhátlanítani. A Frontline nagyon jó! Nálunk is ilyen gond volt, vidéken, mikor ott aludtunk, mindig összecsíptek az ágyban. Aztán a kutyákban kiirtottuk, azóta 1 csípés se volt rajtam.
2009. jún. 11. 00:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja, kutyára macskára frontline combo, ez nem csak magára az állatra hat, de a fekhelyén is meg amerre mászkál is kipucolja a bolhákat.

Ha van kutya, ha nincs nagy mosás. Összes ágynemű, az egész szennyes, minden menjen mosásba. matracot, ha lehet szedjétek ki, jól nézzétek meg, hogy nem-e szökell a kis vérszívó, ha elbújásban megzavarják, akkor ott ugrál, míg rád nem talál. Én úgy szoktam, ha megcsíp, akkor rázom ki a pizsamát, vizsgálom át a paplant, általában meg is van, és szétnyomom jól.

2009. jún. 11. 01:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ágyxat,matracot mosd le ecettel.Ha van bolha,garantáltan elpusztul.Persze állatot nem kezelheted ecettel.
2009. jún. 11. 07:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Valaki írta, hogy lehet, hogy pók. Mi a különbség a pók és a bolhacsípés között? A lábán elég sok van, főleg az alsó lábszárán.

Nálunk se kutya , se macska. Sokat jár terepen, valószínű mott szedte össze. Mi matracon alszunk, ami a szőnyegen van. Már többször kimostam az ágyneműt. Vettünk egy port, beszórtuk a matracot, nem mentünk a szobába 1 napig, majd kiporszívóztuk, mert vannak kicsi gyerekek is. Ez Protect nevű szer volt, ma vettem bio kill-t azt mondják ez is jó. A matraccal akkor mit csináljak? Naponta nézzem át? vagy nedves ecetes ruhával dörzsöljem meg?

2009. jún. 11. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!