A férjemet 1 hete csípik a bolhák? Mit tegyünk?
Ja, kutyára macskára frontline combo, ez nem csak magára az állatra hat, de a fekhelyén is meg amerre mászkál is kipucolja a bolhákat.
Ha van kutya, ha nincs nagy mosás. Összes ágynemű, az egész szennyes, minden menjen mosásba. matracot, ha lehet szedjétek ki, jól nézzétek meg, hogy nem-e szökell a kis vérszívó, ha elbújásban megzavarják, akkor ott ugrál, míg rád nem talál. Én úgy szoktam, ha megcsíp, akkor rázom ki a pizsamát, vizsgálom át a paplant, általában meg is van, és szétnyomom jól.
Köszönöm a válaszokat.
Valaki írta, hogy lehet, hogy pók. Mi a különbség a pók és a bolhacsípés között? A lábán elég sok van, főleg az alsó lábszárán.
Nálunk se kutya , se macska. Sokat jár terepen, valószínű mott szedte össze. Mi matracon alszunk, ami a szőnyegen van. Már többször kimostam az ágyneműt. Vettünk egy port, beszórtuk a matracot, nem mentünk a szobába 1 napig, majd kiporszívóztuk, mert vannak kicsi gyerekek is. Ez Protect nevű szer volt, ma vettem bio kill-t azt mondják ez is jó. A matraccal akkor mit csináljak? Naponta nézzem át? vagy nedves ecetes ruhával dörzsöljem meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!