Veseköve van, mit tegyünk?!
Figyelt kérdés
Sziasztok, a nővéremnek veseköve van és rohadtul szenved tőle :s nem tudtok valamit amivel enyhíthetnénk a fájdalmát? A fájdalom csillapítók meg görcsoldók meg ilyen francságok sem hatnak már:s2011. júl. 25. 17:54
1/10 sine.lacrimna válasza:
ultrahanggal szét tudják zúzni és kipisili.
Úgy emlékszem Miskolcon is csinálnakilyet, de máshol is.
2/10 anonim válasza:
Első válaszoló minden kórházban csinálnak ilyen zúzást.Kérdező a fájdalman nem enyhít de nagyon hasznos.Vannak ezek a vese tisztító teák,gyógyszertárban és DM ben is lehet kapni 700-1500 ft között van az áruk.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát sajna ez lesz, de sajna a dokija szabadságon van és nem tudjuk mikorra jön vissza, addig meg szegény ne szenvedjen már :S valamit nem tudsz hogy mivel lehetne enyhíteni ezt a fájdalmat?:S
2011. júl. 25. 17:58
4/10 sine.lacrimna válasza:
első vagyok, nem csinálnak minden kórházban, ez tutiiiii!!!
Sok sikert a teákhoz én elég szkeptikus vagyok ezekkel szemben.
Akkor inkább bemennék a sürgősségire egy jó kis infúzióra.
Jobbulást!
5/10 anonim válasza:
MOST!!!!!!!!!!!!! azonnal menjetek az ügyeletre - veseförccsel nem lehet várni, mire visszajön az orvos a szabadságról! èletvesze´lyben van, ha nem kerül sürgösen orvoshoz!
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
Annyira aggódom érte, semmi fájdalomcsillapító nem hat szegényre:S és hogy ez a doki is mikor jön vissza.. :S a teázást kipróbáljuk remélem hatni fog, köszi szépen a válaszokat
2011. júl. 25. 18:03
8/10 anonim válasza:
Vesekő rohamnál nem használ semmi tea meg varázslás. Infúzió és szuri elmulasztja egy időre.
9/10 anonim válasza:
Igyon annyi folyadékot amennyit csak bír. Teát teljesen felesleges, a legjobb ha ásványvizet iszik. Mást nem tehet. Nincs a nővéred semmiféle életveszélyben, amennyiben akkora a kő hogy át tud menni az uréteren. Viszont ezt azonnal meg kell hogy nézzék, mert ha nagyon nagy a kő, akkor viszont lehetnek gondok, elzárhatja a vizelet útját, és a pangó vizelet károsíthatja a vesét. De ezt csak egy ultrahang vizsgálat tudja megmutatni.
10/10 anonim válasza:
a sör a vesekő csodaszere! nem vicc,de szerintem ha már a gyógyszerek nem hatnak menjetek orvoshoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!