Mitől ilyen szagú? Ez egyénenként változó? Mit tegyünk ellene?
Tudom szex kategória, de ott kinevetnek...
a barátommal mostanában orálisan kielégítjük egymást.
És kicsit olyan fura szagú az előváladéka. OLyan kesernyés enyhén büdös...picit poshadt mint a reggeli szájszag vagy nemis tudom. de aztmondja hogy amióta az eszét tudja mindig ilyen illatú és ez az állott sperma illata.
Kielégítem de kicsit zavar, hányinger keltő:S És kiábrándító, de nem gombás meg mondja hogy nem viszket nem is vörös neki, meg semmi...
De az előző pasimnak nem volt ilyen szaga...
és mikor beveszem a számba olyan kesernyés-fanyar és picit érzem rajta olyan mint a Camembert sajt burokja:D olyan fura ízű... épp ezért nincs gusztusom lenyelni a spermáját. Nem tehetek róla, az előző pasimnak is csak 2x nyeltem le ő nem volt ilyen szagú, de mikor neki lenyeltem akkoris öklendeztem, itt félek hogy hánynék is, komolyan:(
De megszagoltam zsepibe a spermája nem ilyen szagú azi spicit fanyar, de maga az előváladéka meg a makkja büdös:(
Pedig előtte zuhanyzik 1órával, és már szégyellem neki mondani
köszi...
ő nem fogok tőle intim szemölcsöt elkapni mert a szexig nem jutottunk még el, de gumit használnánk. És nem beteg szerintem! Még csak nemis vörös a makkja, meg semmi
Ő nemértek egyet ezzel az illatos-tetszős dologgal, mert:
az exemet akinek nem volt szaga vagyis elviseltem ha volt is neki és lenyeltem a spermáját NEM SZERETTEM, SŐT GYÜLÖLTÜK EGYMÁST A VÉGÉN, TOTÁL NEM ILLETTÜNK ÖSSZE MEG IS CSALT.
A mostani barátomat szeretem szerelemből, életemben először annak ellenére hogy a szaga nem gyerebe
Senki sem kötelezhet, hogy nyeld le. Én sem teszem meg mert undorodom tőle. Próbáljátok ki zuhany alatt. Fürödjetek együtt, ott elégítsd ki, akkor talán nem lesz kellemetlen illata. Ha eddig ott nem csináltátok valószínűleg díjazni is fogja, hogy ilyen leleményes vagy ;)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!