A lábszáram úgy érzem mint egy darab kő. mitől van ez?
Figyelt kérdés
fogalmam sincs melyik izom ez mert nem tudom a nevét de ha sarkon állok a lábszáramba ez az izom feszül(bocsi csak így tudtam elmondani:$).szal kb 5 napja kezdődőtt ez az egész az első nap még olyan érzés volt mintha enyhe izomlázlenne akkor még nem érdekelt a dolog a 2.se volt vészes de a 3-4.nap már olyan volt mintha egész állonap azt az izmot használtam volna.ma járok az 5. napnál és reggelre borzasztoan fájt huztam magam után a lábam és megtapintottam és hát hihetetlenül merevnek tűnik nem sokkal puhább mint a csont ésrettenetesen fáj és nem tudom mi az oka .ötletek?:(2009. jún. 10. 21:54
1/5 A kérdező kommentje:
kihagytam azt a fontos dolgot h 5 nappal ezelött rengeteget usztam és akkor kezdődőtt el ez az egész.
2009. jún. 10. 21:55
2/5 anonim válasza:
Hát azért így látatlanban nehéz megállapítani.Szerintem az úszástól van,lehet hogy túl erősen rúgtál,néha nekem is előfordult,na de nem így hogy erősödik.Lehet hogy nem sima izomláz,hanem izomgyulladás,esetleg vmi görcs féle.Javaslom minél előbb keress fel egy dokit,lehet kapsz vmi izomlazító krémet.A testmozgást meg fokozatosan végezd ,ha eddig nem voltál intenzív sportoló.Különben komolyabb sérülést is szenvedhetsz.Mindenképp menj el egy orvoshoz.
3/5 A kérdező kommentje:
kenegettem ilyen sportoloknak kifejlesztett izomkrémmel de majd szétsz@rtam magam ugy égetett ugy ,hogy inkáb nem használom:S
2009. jún. 10. 22:19
4/5 anonim válasza:
Mikor mész dokihoz?Fáj még?Lehet h vmi szalagszakadás-húzódás is áll a háttérben,nem tudom nem vagyok doki,de biztos nem normális....Az első hsz vagyok:D
5/5 A kérdező kommentje:
nem megyek dokihoz am fáj még de már nem annyira:)ezekszerint magától elfog mulni remélem:)köszi a segitséged:)
2009. jún. 12. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!