Lehet valami bajom attól, ha lenyeltem egy darab alufólitát (max 1 cm2 lehetett)?
Figyelt kérdés
Giroszt ettem, és ilyen cuccba volt becsomagolva. Mikor már lenyeltem, csak akkor vettem észre, hogy az is a számba került.2011. nov. 23. 12:02
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem...Mivel rengeteg alufóliába csomagolt étel létezik, egész biztos, hogy sokan lenyeltek már belőle véletlenül.Ahhoz képest nem hallottam még róla, hogy emberek halnának meg alufólia nyelés következtében.
2/3 bánomisén válasza:
Megmaradsz, nyugi.
Nem te tettél föl nemrég egy ugyanilyen kérdést? Vagy mostanában divat alufóliát fogyasztani? :-D
3/3 A kérdező kommentje:
Hát kösz a válaszokat, nyugottabban alhatok. :D
Am szerintem divat lett alufóliát enni, mert nem én tettem fel a multkori kérdést. :D
2011. nov. 23. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!