Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem jöhetek haza a suliból?

Miért nem jöhetek haza a suliból?

Figyelt kérdés

Például ma hasmenésem volt, szóltam az osztályfőnökömnek, aki leküldött a védőnőhöz. Megmérte a lázamat (mégis minek??...), majd elküldött órára, hogy jöjjek vissza 1 óra múlva ha nem javul.

Visszamentem, de azt mondta, hogy már kibírom ezt a napot... (7 órám volt, a 2. óra után mentem vissza)...

És már nem elsőre csinálja ezt. Múltkor nagyon fájt a torkom, köhögtem elég csúnyán, majd visszaküldött órára. Ha hazamentem volna és kialszom, akkor 2 nap múlva semmi bajom nem lett volna, de így 2 hétig szenvedtem vele...

Miért csinálja ezt? Miért nem jöhetek haza suliból?? Igazán jó volt órán kikéredzkedni f*sni...

2012. márc. 12. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha megteheted, szerintem egyszerűen sétálj ki a suliból! Biztosan sok a gyerek, aki csak szimulál, ezért nem akarnak téged sem kiengedni.

A mi sulinknak zárva volt az kapuja, csak papírral engedtek ki. De ha nálatok nincs ilyen rendszer, akkor szerintem legközelebb fogd magad és menj haza! Majd utólag viszel orvosi igazolást.

2012. márc. 12. 16:12
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem engednek el kikérő nélkül. Meg nem is léphetnek le enélkül állítólag.. Pedig vinnék orvosi igazolást...
2012. márc. 12. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor következőleg mondd meg, hogy betegnek érzed magad és dokihoz szeretnél menni még aznap! Úgyhogy írják meg neked azt a nyamvadt kikérőt, viszel majd cserébe orvosi igazolást! :) Nem a védőnő tiszte eldönteni, hogy valóban beteg vagy-e. Ha annak érzed magad, akkor kötelességük hazaengedni. Úgyis igazolnod kell a hiányzást.
2012. márc. 12. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom, az iskolának meg gratulálok... :P

Kikérőt csak az osztályfőnök adhat? Mert ha más tanár is, akkor esetleg menj olyanhoz, aki megértőbb. És igen, mondd meg, hogy orvoshoz szeretnél menni.

2012. márc. 12. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

nálunk se jobb a helyzet : nálunk lemegy valaki fejfájással vagy mensi görcsel egy fájdalom csillapítóért egyből az első kérdés hogy drogoztunk-e ? mintha lenne értelme

pl multkor egy lány mondta hogy nagyon görcsöl és szédül nem adott neki semit hanem órán elájult és ofő úgy zavarta haza

ha teheted kéreszkedj el ofőtöl vagy az aktuális tanártól

2012. márc. 12. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!