Ti le tudtok nyelni a vitaminokat, tablettákat?
Figyelt kérdés
nekem régen mindig bajom volt vele,rengeteget szenvedtem vele.egy ideje már jobban megy.de most kaptam egy vitamint,ami nem túl nagy,de nem hanygya méretű.hogy nyeljem le?narancslével még meg is próbálnám vagy hasonlóval vagy fantával vagy kólával,de víz van csak.azzal nem merem bevállalni.2012. márc. 10. 15:13
11/16 anonim válasza:
Én soha semmilyen tablettát nem tudtam még lenyelni. Sem gyermekkoromban, sem most. Mindent összerágok, a kapszulákat szétszedem és a nyelvemre szórom a port belőlük. Iszom rá és annyi.
36/F
12/16 anonim válasza:
Én sem kiskoromban,sem most nem tudom lenyelni a gyógyszereket.Én azt szoktam,h először elkezdek rágni valamit a számban Pl.sajt,szalámi vagy kenyér darab és amikor érzem,h már le kellene nyelnem akkor beteszem a számba a gyógyszert és lenyelem.Utána meg iszok egy kis vizet vagy űditőt. :)
22/L
13/16 A kérdező kommentje:
köszi:)jó ötletek;)örülök hogy nem vagyok egyedül a problémával:)
2012. márc. 10. 17:55
15/16 A kérdező kommentje:
15:)
2012. márc. 11. 13:16
16/16 anonim válasza:
Nem értem miért fontos az életkor ebben az esetben. Nem mindegy, hogy 15 vagy 35? Mint fentebb írtam 36 vagyok és még sosem tudtam lenyelni gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!