14 éves vagyok és csak 151cm magas , tudtok olyan torna gyakorlatokat , vagy vitaminokat , amitől nőhetnék a szüleim szerint ez normális , de ők is meghaladjak az 165-t HELP !?
társulok az alacsonyak brigádjához :))
én 155,5 cm vagyok :)) nemsokára 15 éves
fiúk 16-17- 18éves korukra megnyúlnak,nem kell aggódni!!
ha meg lány vagy akkor eleve nem értem a problémát,az annyira jó ha egy csaj pici:) sok előnye van hidd el,de nyilván nőni fogsz még, 20on éves korodig fejlődsz,még bármi történhet.de ezt konkrétan sem vitamin, sem torna nem befolyásolja,és nem segíti elő.
annyit tehetsz,hogy igyekszel minél egészségesebben étkezni.tápanyagokban gazdag kaják,vitaminok,mozgás...ez mind elősegíti a fejlődésedet.de ha Joisten picinek teremtett,akkor sajna ettől sem fogsz nagyobbra nőni:)de ne bánd!!!
elmondanám hogy én 15 éves koromban nyúltam a legtöbbet /10cmet kb/ és azóta nem nőttem egy centit se
most 158 cm vagyok mellesleg az ember 21 éves koráig nől
17/l
Hát azért férfinek egy 169 cm elég kevés...
Pár centit még biztosan nősz, többet meg se is akarj, pasik imádják a kicsi lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!