Most lettem 14 éves (lány) és csak 148 cm magas vagyok. Igaz hogy a szüleim is alacsonyak, de fogok még nőni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 14:13
1/11 anonim válasza:
persze hogy fogy nőni:) a szakirodalmakban 20-22 évet írnak, hogy akörül fejeződik be, bár én ugyanakkora vagyok mint 28 éves koromban:) ha nem is nősz 2 méterre fogsz még bőven, ne aggódj
3/11 anonim válasza:
Én decemberben leszek 14, és én 155 vagyok.Tehát,énse vagyok magas,sajnos...No de vissza a témához, tény hogy alacsony vagyok,de fiatal is. legalább 17 éves korodig még fogsz nőni látványosan, 160 lehetsz még, vagy 165. És az meg tökjó, nem kell zsiráfnak lenni. türelem.
4/11 anonim válasza:
ÉN 13 éves koromtól 19ig 151 cm voltam majd nőttem 2cm-tXD
5/11 anonim válasza:
A magasságodon szerintem nem tudsz változtatni - nősz amíg nősz, bár szerintem nem örülnél annak se ha 270cm magas lennél... Ezért kár aggódnod. Egyébként az első válaszolónak igaza van.
6/11 anonim válasza:
Én a hétvégén töltöl be a 14-et. 173 cm vagyok ha jól emlékszem xD Szerintem te még fogsz nőni biztosan, de én már nem biztos. XD
8/11 anonim válasza:
biztos, hogy fogsz még nőni, én is ennyi voltam 14 évesen, most 15 vagyok és 10 centivel magasabb! és még mindig növök!
9/11 anonim válasza:
én 18 éves koromban nőttem 5 centit egy év alatt. sose késő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!