Hogyan növelhetném a pulzusomat?
Figyelt kérdés
Pár napja pulzus problémáim vannak...A vérnyomásommal "nincs gond", de a pulzusom a béka segge alatt van. Állandóan szédülök és hány ingerem van. Most mértem a vérnyomásom 121 volt de a pulzusom csak 47...mit tehetnék?
Orvoshoz most nem tudok elmenni a fősuli miatt, esetleg ha majd szünet lesz, mert sajnos itt senkit nem érdekel, hogy miért hiányzol...ha nincsenek meg az óráid...akkor újra felkell venni másik félévbe...
Esetleg tud valaki valami házilagos tippet rá, hogy addig kihúzzam amíg nem lesz szünet? Köszönöm
L21
2012. márc. 10. 13:00
1/3 anonim válasza:
Jézusom. Mindenképpen menj orvoshoz. Nem akarlak megijeszteni, de így kezdődött a mamámnál is és pacemaker lett a vége...
2/3 anonim válasza:
És a mamám nem volt öreg amikor megkapta a pacemakert. Ha esetleg valaki azzal jönne, hogy a kérdező még fiatal.
3/3 A kérdező kommentje:
uhh....hát remélem hogy nincs ekkora gáz...de erre én is gondoltam...:/ csak egyszerűen nincs időm semmire se...szinte még levegőt venni se...:S
2012. márc. 10. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!