Hogyan növelhetném a vérnyomásom?
Néhány hete nagyon szédülök, sokszor 7-8 óra alvás ellenére is fáradt vagyok. A doki szerint alacsony a vérnyomásom, most vérnyomásnaplót kell vezetnem.
Kértem az orvost, hogy írjon fel valami gyógyszert, mert nem bírom az állandó szédülést, de nem írt semmit, annyit mondott, igyak kávét, majd ha a napló végére értünk, azaz másfél hónap múlva esetleg felír valamit.
Szerintem ez egyáltalán nem korrekt tőle, hiszen napi 4 kávéval is csak 100/60 a vérnyomásom.
Mit tehetnék itthon házilag, hogy jobban legyek?
(Van aki sportot ajánlott, de annyira szédülök, hogy erre nincs sok lehetőség, ráadásul a sport csak ideig óráig megoldás, amíg a szervezet mozgásban van...)
nekem az energiaital használ
plussz néha koffeintabletta
de erőltesd meg magad,szaladj 2 kört,az is megemeli...
Becsüld meg az orvosodat, hogy nem ír fel Neked gyógyszert, hanem csak kávét javasol!! Jobban szeretnél egész életedben gyógyszeren élni?
Szedj vitaminkészítményeket! Nekem a Lenkei vált be, de van sok másik is, a lényeg, hogy szedj étrend kiegészítőket és ne gyógyszert! Olvasd el a Cenzúrázott egészség című könyvet vagy Mentőőv beteg emberek számára. Mindkettő Dr. Lenkei Gábor írta. Sokat meg fogsz belőle érteni. De könyvtárból is megszerezheted elolvasásra.
inkább örülj neki, hogy ilyen orvosod van, hogy nem töm feleslegesen gyógyszerrel.
nagyon nem tesz jót, főleg hosszútávon.
a sport pedig igenis képes normalizálni, nemcsak akkor, ha épp edzel. csak csináld minél többször, de min. 3x egy héten, és ne csak fél óra lötyögés legyen.
Ajánlom a barátomat... na jó, csak viccelek.
Igyál kávét, esetleg egy kis kólát, vagy energiaitalt, ezek is emelik a vérnyomást. Lehet, hogy megúszhatod gyógyszer nélkül, még azért adj ennek is egy esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!