Hogy szabaduljak meg a pattanásoktól? Milyen krémet, vagy arclemosót használjak? Nektek mi segitet?
Ha szervi eredetű a pattanásaid, mert én elhiszem, hogy rendesen tisztítod az arcbőrödet, akkor esetleg elmehetsz olyan bőrgyógyászhoz, aki ezen segít:A legtöbb tinédzser nagyon nehezen viseli életének pattanásos időszakát. A Körúti Orvosi Centrumban külön csapat foglalkozik azzal, hogy a tiniket megszabadítsa a pattanásoktól, és az ezekkel járó összes problémától. Hogy mi a megoldás, ha már teljesen eleged van a pattanásokból? Mi tudjuk a választ! Kérj időpontot vizsgálatra, kezelésre!
Szia! én is 22 éves nő vagyok. PCO-m van, ez egy nagyon gyakori hormonzavar lányoknál. Sajnos az eltüntethetetlen pattanások is a tünetei között vannak. Azért próbálkozom ezzel-azzal.
Pl.
- Kivonom a tejet az étrendemből
- Gyakorlatilag csak zöldségen és gyümölcsön élek
- Kerülöm a tartósítószereket, színezékeket
- Aloe first :)
- O*iflame-es teafaolajas korrektort (zöld9 használok éjszakára
- G*rner szalicilsavas arclemosót meg tonikot használok
Nekem eddig ezek a termékek váltak be legjobban, utóbbikettő a régi pattanások helyeit is szépen lassan eltünteti.
Egy bőrgyógyász amúgy tényleg ránézhet, és esetleg ha legközelebb nőgyógyásznál jársz, mondd neki, hogy 22 éves létedre hadilábon állsz a pattanásokkal. Erre a korra már nem kéne hogy ilyen tinédzser bőröd legyen. Nekem sem kéne, de ez van :(
Na azért sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!