Ez most nagyon ciki?
Figyelt kérdés
Találtam a méhembe egy csomót, rögtön fel is hívtam az orvost, de véletlenül azt mondtam h Xy dokihoz kérek időpontot. Az asszisztens kicsit kialadt, de annyira véletlen volt, a nagy ijedség után.2012. márc. 9. 14:08
2/8 anonim válasza:
a méhedben? Odáig nem tudsz felnyúlni, gondolom a hüvelyedben találtad a csomót. ÉS mi a kérdés konkrétan? hogy baj-e hogy dokinak hívtad a doktor urat? Nem baj, mire mész, az asszisztens már nem fog rá emlékezni.
3/8 A kérdező kommentje:
Még nem tudom.. Van egy csomó a g pont körül, ami eddig nem volt ott.
2012. márc. 9. 14:35
4/8 anonim válasza:
És a g-pontod szerinted a méhedben van?
Az orvos fog kicsit furán nézni rád, ha közlöd, hogy a méhedben érzel csomót.
Az a HÜVELYED.
5/8 anonim válasza:
Az orvos örülni fog, ha kiosztod neki, mit nézzen és mit-hol talál...
6/8 A kérdező kommentje:
MEkkora bunkok vagytok... Télleg ez a legnagyobb probléma h hüvely v méh.
Lehet kicsit összeszedetlen amit írok, de talán elnézhető jelen pillanatban, mikor attól retegek h mi vár rám.... undorító emberek vagytok
2012. márc. 9. 15:11
7/8 anonim válasza:
Ilyen választ írsz és mi vagyunk undorító bunkók? Gratulálok te iq-fighter.
8/8 anonim válasza:
lehet,hogy meg vagy rémülve kérdező,de ettől ez még nem jogosít fel arra,hogy bárkit itt lebunkózz. ráadásul milyen kérdés ez? az a ciki,hogy elnézted az orvos nevét? nem,nem ciki.
az ciki,hogy ilyeneket kérdezel.
egyébként jobbulást,az egészséged azért ennél jóval fontosabb,hogy itt vitázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!