neked az? mert ezzel együtt kell élned. Ha neked ez természetes lesz, szerintem másnak is lesz. Aki elfogadja a külsődet, természetedet, szerintem ezt is meg fogja szokni. Azt nem mondom, hogy nem lesz neki újdonság vagy szokatlan, de nem kell annyit problémázni rajta. Nagyon sajnálom egyébként a lábadat, biztos nehéz lehetett feldolgozni :(
2012. márc. 2. 11:17
2/20 A kérdező kommentje:
Jó, de mégis? Egyszercsak leveszem a protézisem, és odaállok elé?
2012. márc. 2. 11:24
3/20 anonim válasza:
Szia!:) Először is szerintem egyáltalán nem ciki! Ezt verd is ki gyorsan a fejedből. Másodszor,szerintem ha már eléggé megbízol egy lányban csak akkor mond el neki. Én emiatt biztosan nem ejtenék senkit. Sok sikert!
16L
2012. márc. 2. 11:25
4/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, nem tehetsz róla, hogy elvesztetted a lábadat.
Nagyon sok ember kigúnyolja azokat, akik valamilyen szempontból mások, mint ő.
Csak azért, mert valaki műlábbal él, még nem kevesebb másoknál.
Egyébként meg ha én valakit szeretek, ha műlába van, engem nem érdekel.
28/n
2012. márc. 2. 11:25
5/20 anonim válasza:
Nem, először csak mondd el neki, hogy műlábad van. Ha kíváncsi lesz rá, akkor mutasd meg neki---szerintem. Addig ne erőltesd. De jó lenne hamar elmondani neki, hogy szokja a gondolatot, és ne éljétek bele magatokat nagyon a kapcsolatba, ha mégsem ő az igazi.
2012. márc. 2. 11:28
6/20 A kérdező kommentje:
Jó, hogy ilyen pozitívan álltok hozzá.
Remélem mások is így vannak ezzel.
2012. márc. 2. 11:32
7/20 anonim válasza:
Biztosan találsz olyan lányt,aki elfogad így. Ettől Te nem vagy kevesebb ember,sőt! Visszatérve,hogy hogyan mond el ,szerintem érdemes lenne a baleseteddel kezdeni és úgy kitérni a lábadra.
2012. márc. 2. 11:37
8/20 anonim válasza:
Szerintem is mondd el, hogy volt egy baleseted és azóta műlábad van. Nem kell túlbonyolítani. Ha valakit ez elriaszt, akkor menjen is. Aki tényleg érez irántad, azt nem fogja ez a tény elüldözni. Biztosan furcsa lesz először és meg kell szoknia, de ha szeret elfogadja.
2012. márc. 2. 11:56
9/20 A kérdező kommentje:
El kell fogadja, hogy amputált vagyok, mert hát nem mindig van rajtam a műlábam. Például ha strandra megyünk...
2012. márc. 2. 12:21
10/20 anonim válasza:
Hidd el ha igazán szeret majd az sem fog gondot okozni.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!