Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 130/100 vérnyomás magas? Mit...

130/100 vérnyomás magas? Mit tegyek, hogy rendben legyen?

Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok. Azt mondta az orvos, hogy ez az érték magas, de arról nem tájékoztatott, hogy mégis mit tegyek, vagy ne tegyek azért, hogy rendben legyen... :(
2012. márc. 9. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:
nem magas, de felső határ.Figyelni kell, sokat mozogni, ne legyen rajtad túlsúly
2012. márc. 9. 09:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben! Igaz, feljött rám pár kiló az elmúlt néhány évben, mert abbahagytam a versenysportot. Amúgy is tervben van, hogy nekiállok mozogni újra, ez legalább erős motiváló erő lesz, hogy megőrizzem az egészségem!
2012. márc. 9. 09:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen,az alsó inkább a magas,a 130 még elfogadható.

Esetleg van túlsúlyod?Vagy szedsz valamilyen

gyógyszert?Az orvost/esetleg másikat,aki segiteni akar/

keresd fel!

2012. márc. 9. 09:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Az alsó határ kicsit magas. A felső nem vészes, 140 felett szoktak gyógyszert javasolni és felírni.

Ha téged nem zavar, értem úgy, hogy nem vagy rosszul, akkor a sporton kívül mást ne tegyél. Van, akinek alapból ennyi. Nekem a pulzusom magasabb, mint az átlag.

2012. márc. 9. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!