Van most olyan vírus ami gyomorfájással jár?
Figyelt kérdés
A tünete: orrfújás, köhögés, ( idáig megfázásra gyanakszok ), gyomorszájfájás, evés után rosszabb közérzet, melegségérzés. Ahogy telik az idő az evéstől, úgy javul a közérzet. Ez lehet valami vírus, vagy inkább gyomorrontás? Viszont utóbbi nem jár köhögéssel és orrfújással. Holnap irány a doki, csak érdekelne már mi is lehet.2012. márc. 4. 20:04
1/4 anonim válasza:
Valami vírus lehet. Ez inkább településedtől függ hogy hol laksz vagy kitől kaptad el esetleg és az akitől elkaptad hogy ő kitől és így tovább. Ilyenkor előfordulhatnak ilyen vírusos betegségek.
2/4 anonim válasza:
Nátha és kögés, torokfájás, és hasmenéses vírusról is tudok.
Nekem az orrfújás és köhögéses van, a gyomrom nem fáj, de nincs étvágyam és néha hányingerem van.
3/4 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, a férjemnél is erről lehet szó, ami neked van.
Voltál vele dokinál? Ha igen, felírt valamit, mit?
2012. márc. 5. 13:28
4/4 anonim válasza:
Elmentem reggel, de megváltozott a rendelése, így vettem a gyógyszertárban Cetebét, mentolos orrkenőcsöt, és Sinupret cseppeket. Az orrkenőcstől már 10 perc után jobb lett, szerintem orvos sem írna mást, vírusra nem szoktam antibiotikumot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!