Mitől lehet, hogy egy héten kb 2x-3x van székletem, de akkor is hasmenés? Egy ideje fennáll a probléma, úgyhogy nem hinném, hogy vírus.
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 12:16
1/11 anonim válasza:
napi 3 és heti 3 még elfogadható.
naponta és hetente kevesebb vagy több...ott már szerintem nincs minden rendben a bélműködéssel.
hasmenés: pajzsmirigytúlműködés is okozhatja.
esetleg más panasz?
2/11 A kérdező kommentje:
Elég sűrűn van hányingerem, és a gyomrom is szokott fájdogálni. Voltam gasztroenterológusnál, de nem talált semmit sem.
2012. jan. 26. 12:32
3/11 anonim válasza:
és az mit csinál az a gasztrodoki?
inkább belgyógyászati kivizsgálás kéne neked.
4/11 anonim válasza:
vagy gyomortükrözés. nics savad? vagy hogy kell kérdezni?
5/11 anonim válasza:
El kellene menned gasztroenterológushoz, hogy kivizsgáljanak, nehogy valami komoly bajod legyen. Pl. [link]
Vagy valamilyen vastagbél gyulladás.
6/11 A kérdező kommentje:
A gasztrodoki az emésztőrendszerrel kapcsolatos dolgokat vizsgálja. Ő is azt mondta, hogy gyomortükrözésre lenne szükségem, de attól nagyon félek, így nem mentem bele a dologba. :( Pedig mostmár lehet, hogy rá kéne vennem magam, mert tényleg nem vagyok jól.
2012. jan. 26. 12:48
7/11 anonim válasza:
ugyanmár, más is volt már gyomortükrözésen, mindenki túlélte. ne várd meg, míg komolyabb baj lesz!
8/11 A kérdező kommentje:
Tudom, teljesen igazad van, de én akkor is nagyon félek. Nevetséges vagyok, de akkor is. :)
2012. jan. 26. 12:56
9/11 anonim válasza:
megértelek, énis félnék, de ha menni kell, hát menni kell! de előbb belgyógyászatra kérj időpontot. a vérvételből is sok minden kiderül..
10/11 anonim válasza:
Lehet pszichés alapú is a dolog, pl. fokozott stressz. Én épp vizsgaidőszakban vagyok, életem eddigi legdurvábbja, és hát ... ne beszéljünk inkább az emésztésemről az elmúlt néhány hétben... de tudom, hogy ez nálam rendbejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!