Ez valami vírus lehet?
Figyelt kérdés
Ma a suliban hirtelen elkezdett fájni a fejem, nem folyamatosan, hanem csak hirtelen belenyilall. A padtársam meg is ilyedt, azt mondta hogy nagyon piros az arcom. A fájdalomcsillapító nem hat.2012. febr. 20. 15:42
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de sztem magas a vérnyomásod. Ha hirtelen felszalad simán okozhat ilyen tüneteket.
Főleg ha esetleg túlsúlyos vagy és keveset mozogsz. Nekem is volt ilyen de ledobtam 20 kilót és azóta rendszeresen sportolok. SOkat segít.
Ha nem múlik azért egy doki nézzen meg.
2/2 Tom Benko válasza:
Magas vérnyomástól lehet, arra fölösleges a fájdalomcsillapító (másra sem feltétlenül szükséges), inkább nézz utána, mi lehet a baj. Okozhatja leggyakrabban túlsúly, mozgásszegénység, stressz, de sok más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!