Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elég félénk vagyok, de ma...

Elég félénk vagyok, de ma amikor megnéztem a Terminator 4et, úgy éreztem magam (annyira felspanolt) hogy akár a Schwarzeneggernek is nekimentem volna, miért van ez?

Figyelt kérdés
Talán valami hormon szabadul fel?
2009. jún. 8. 21:53
 1/5 anonim válasza:
Ez is egy "emocionális státusz", amikor egy bizonyos esemény más-más gondolatokat és érzéseket idéz elő benned! Ehhez hasonlítható például ha ajándékot kapsz, vagy például ellopják a kocsidat: ha ajándékot kapsz és örülsz, akkor vidámságot érzel és kedvesebb vagy másokkal stb, viszont ha rossz dolog történik veled szomorú leszel, bedühödsz és rossz lesz a közérzeted stb. Hasonló történhetett most is, csak a filmben lejátszott jelenet más érzéseket váltott ki benned. Az ilyen emocionális státuszoknak van egy megnyilvánulása, ami egyben le is vezeti az emóciódat, vegyük például ha hallasz egy jó viccet nevetsz, viszont utána amikor kinevetted magad kicsit elmegy a boldogságod, vagy ha haragot, dühöt érzel, és ütögetsz valamit akkor levezeted. Ha szomorú vagy, sírsz stb. A lényeg hogy az izgalmat amit a film nézése alatt átélsz nem tudod helyben levezetni, és gondolatokba foglalva átérzed a film történéseit, ami egyébként normális! Ezért érzed magad felpörögve!
2009. jún. 8. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Adrenalin és Endorfin ez a két hormon az oka ami ezalatt megnövekszik benned.
2009. jún. 11. 20:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezeket a hormonokat hol lehet beszerezni?Esetleg van valami természetes megfelelője?
2009. jún. 11. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
ób.zmeg .... nekem meg annyi adrenalint tervel a mellékvesémen keresztül valami (és nem tumor) amúgy általában a tumorok szokták termelni... hogy egy normál embert megölne ez a dózis.folyton pörgök. de ez egy betegség.
2010. jún. 12. 07:21
 5/5 anonim ***** válasza:
ajánlom a félelem és reszketés las vegasban c. filmet, ott választ találsz a kérdésedre
2010. jún. 12. 07:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!