Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Férfiak miért olyan kényesek?...

Férfiak miért olyan kényesek? Másnak is a férje/barátja ilyen? Beteg lettem 3 napig magas lázam volt stb. meg sem szólaltam, sőt még mentem is dolgozni. A férjemnek pedig hőemelkedése van meg náthás és már a hattyú halálát adja elő.

Figyelt kérdés
Már nagyon elegem van ebből.. mindig csak jaj de fáj a torkom hozzak gyógyszert stb.. Aztán szóvá tettem neki és ő sértődött meg:))) Köszönöm a válaszokat 27N
2012. febr. 24. 10:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az én párom is ilyen, de nem zavar, szívesen babusgatom, ha "beteg" :) Nem idegesítően nyavalyog, csak olyan kis aranyosan, de ha én vagyok beteg, ő is maximálisan ellát, úgyhogy nincs okom panaszra.

23/N

2012. febr. 24. 11:16
 12/21 anonim ***** válasza:
A legtöbb férfi ilyen. Én jókat kuncogok magamban ilyenkor, ha a férjem játssza, hogy halálán van :D
2012. febr. 24. 11:22
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem a gyengeség jelének tekintik a betegséget. És azért túlozzák el, mert nem mernek gyengének látszani, mert az nem férfias.

Amúgy az én párom is ilyen, mindig elmondja, amikor elválunk egymástól, hogy vigyázz magadra. Aztán ha mégis esik valami bajom, akkor meg van sértődve, hogy miért nem vigyáztam. Nem tudom, egy nátha ellen hogy tudnék vigyázni, na mindegy. De ha én kérem, hogy vigyázzon magára, akkor azt mondja, hogy majd megpróbálja.

Bár szerintem ő sokkal érzékenyebb az átlagnál, mert úgy kétheti rendszerességgel kap huzatot, havonta megfájdul valamije, pedig nem fizikai munkát végez. Néha 1 hétig is rohangál a vécére. De hát ez van, nem tudok sokat tenni.

2012. febr. 24. 11:22
 14/21 anonim válasza:

Hát figyelj, nálunk is úgy van, hogy nem panaszkodok meg attól, hogy beteg vagyok megcsinálok mindent ugyanúgy, ha ő beteg, ő is kicsit elhagyja magát, elanyátlanodik eléggé... :D

De engem ez nem zavar, ha ennyire törődésre vágyik ilyenkor, hát istenem, nem fogok belehalni, ha foglalkozok vele. :) Mellesleg ha nekem bármi bajom van, mindent megtesz, hogy jobban legyek, kiszolgál mindennel, gondoskodik rólam...stb, úgyhogy nem mondanám, hogy kényes semmiképp, bár tény, hogy mindig túlreagálja az ilyen betegséges dolgokat.

2012. febr. 24. 11:23
 15/21 anonim ***** válasza:

Teljesen normálisan viseli a betegségeket. Külföldön ezért is ijedtem meg nagyon, mert jellemzően meg se nyikkan, ha beteg (max elmegy orvoshoz és irat fel gyógyszert), de ott valami emésztőszervi cuccot szedett össze és összegörnyedve üvöltött a fájdalomtól.

Megnézte egy helyi orvos, mondta, hogy arrafelé jellemző betegség, de mivel az ő szervezete először találkozott vele, erősebben reagál. Egy gyulladás haladt végig a belein, ő meg azt érezte, hogy kutyák marcangolják belülről. Baromi magas láza is volt, majdnem kórház lett belőle.

Szóval ha ő panaszkodik vagy nyafog, akkor már nagy baj van.

Mondjuk engem letorkollt egyszer, amikor sírva ébredtem (nem vagyok sírós típus), hogy vigyen be kórházba, vesegörcsöm van. Amikor meglett a diagnózis, győzött elnézést kérni, hogy nem gondolta, hogy ez tényleg ilyen komoly.

2012. febr. 24. 11:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Ezt el kell fogadni. A férfiak nagy része ilyen. Azért ez annyira nem nagy horderejű probléma, amit ne lehetne tolerálni. Azt a pár napot kibírod.
2012. febr. 24. 11:31
 17/21 anonim ***** válasza:
51%
inkább beszéljünk arról, hogy milyen önző dolog lázasan, betegen emberek közé menni.
2012. febr. 24. 12:50
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem önző dolog, hanem kell a pénz az utolsó hitel vissza fizetésére...
2012. febr. 24. 12:54
 19/21 anonim ***** válasza:
79%

az lehet, hogy kell a pénz, ezt az oldalt is megértem, de én pl. átkozottul utálom ha betegen bejön az egyetemre csoporttársam vagy a munkahelyre valamelyik kolléga és másnap szépen én is elkapom

én ráadásul rosszabbul is viselem a betegséget mert asztmás vagyok és egyből rámegy a tüdőmre, szóval tudom ám gyűlölni azokat akik szépen behozzák a bacijukat...

2012. febr. 24. 13:10
 20/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló.. Bárhol elkaphatod a bacikat.. Nem biztos hogy a csoport társadtól kapod el...
2012. febr. 24. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!