Mi lehet a bajom?
Az elmúlt 2 hétben észrevettem magamon, hogy naponta fáj a fejem, hányingerem van, görcsöl a hasam, nagyon ingerlékeny vagyok és ami a legfurcsább számomra, az az, hogy szinte semmit nem bírok enni, mert amint ránézek az ételre elkap az undor. Világ életemben nagyon szerettem enni, tehát nem értem, hogy mi lehet a bajom.
A másik amit észrevettem, hogy folyamatosan csak aludni akarok.
Az a baj h olyan "okos értelmes" ember vagy, hogy itt írogatsz nem hogy orvoshoz mennél!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy hasnyálmirigy, fertőzés, ételmérgezés , terhesség, gyomor nyálkahártya, ezek betegsége és az őket támadható többszáz betegség egyike és még a többi...... szerintem nem kell felsorolni.
b+ ha nem vagyok jól és nem tudom mi bajom mert mondjuk nem náhta meg torokgyulladás akkor elmegyek a dokihoz aki tudja a tünetek alapján! nem pedig több száz .... találgat neten leirt tünetek alapján.
Szerintem erről enyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!