Ilyenkor mit tegyek, hová mehetnék, vagy tényleg nincs semmi bajom? Nagyon csalódott vagyok!
Pár hete elmentem a háziorvoshoz mert nagyon rossz passzban vagyok,és már testi tüneteim is vannak.
Állandóan fáradt vagyok,és nagyon gyenge. Aludni nem tudok,reggel olyan hulla vagyok,hogy alig tudok kimászni az ágyból. Nincs kedvem semmihez,legszívesebben ki sem mozdulnék a lakásból.
Szörnyű fejfájás kínoz nagyon sokszor. Olyankor idegesít a zaj,ha valaki hozzám szól. Sokszor úgy érzem mintha a végtagjaimra betondarabot kötöttek volna,olyan nehéznek érzem őket. Néha el is kezd zsibbadni. Elég sokszor van hasmenésem is. Fáj a hátam,a derekam,szóval mindenféle "nyavalyám" van! Ez már vagy 1éve tart.
Végre rászántam magam az orvosra,és elmentem. Elküldött vérvételre,és hasi uh-ra. Minden eredményem teljesen jó lett,csak a fehér vérsejtjeim voltak kicsit magasabbak.
Azt mondta gyulladás van a szervezetemben,kaptam rá antibiotikumot. Írt fel nyugtatót,és ennyi!
Én érzem hogy valami pedig nincs rendben! Ezek a dolgok,csak a depresszióm miatt vannak? Most így hogy fognak ezek a dolgok elmúlni???
Igen ez nagyon depresszióra vall. Es azt nem mondta, hogy mitõl van gyulladásod?
A fehérvérsejtek miatt kérdezem, hogy magasabb.
Azt is orvos mondta, hogy depressziós lehetsz?
Egyébként igen, lehetnek ilyen tünetek depressziótól, állandó idegeskedéstől is.Ha próbálsz rendesen aludni, kevesebbet aggódni a dolgokon, akkor lassan rendbe fog jönni a közérzeted is.A tünetek megjelenése előtt történt emlékezetesebb változás a lakóhelyeden, családodban,körülményeidben?
Lehet, hogy csak a tél végi fáradtság. Csicseregnek már a madarak, jön a tavasz!
Szedd végig, amit mondott, utána probiotikumokkal hozd rendbe, amit az antibiotikum tönkretett, várj egy néhány hetet és közben mozdulj ki a friss levegőre, próbálj vitamindúsan étkezni.
A mozgás hidd el nem fog ártani, sétálj egyet, vagy amit szeretsz.
Ha nem javulnál, akkor keresd fel újra a háziorvosod.
Nem mondta hogy depressziós vagyok,csak én gondolom magamról. A fehérvérsejtszám a fogaimról lehet,és mert gyulladt volt a torkom. Rengeteg fogam be van tömve,sokat járok fogorvoshoz sajnos genetika,és minden mandulámat kivették gyerekkoromban.
Mikor először elmentem elmondtam a panaszom,elküldött vérvételre,és után kaptam 16szem antibiotikumot. Utána rá majdnem 1hónapra mentem a hasi uh-ra(akkorra kaptam időpontot). Mikor ott is mindent rendben találtak,felírt 100db nyugtatót,és ennyi! Semmit nem mondott. Én meg itt vagyok ezzel a rengeteg bogyóval,és úgy érzem nem történt semmi!!!
Rengeteg rossz dolog történt velem az elmúlt években.
A nyugtató nem fog használni, csak ártani. Szedd be az antibiotikumot, menj el fogászhoz, sétálj sokat a levegőn.
A tüneteid ezer meg egy féle dologra utalhatnak, nem feltétlenül depresszió ez.
hát ha megfogadsz egy tanácsot a nyugtatókat ne vedd be, mert növeli az öngyilkossági hajlamot, az miatt szintén fáradt leszel állandóan, és gyengének fogod érezni magad.
helyette ajánlom hogy szedjél magnézium b6 tablettát és alvás előtt igyál megy egy kis macskagyökér vagy komló teát, ezek segítik az alvást. (ugyanakkor nincs olyan mellékhatásuk mint a nyugtatóknak)
itt találsz még egyéb altató/nyugtató teákat (és a fejfájásra is van tipp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!