Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit tegyek, hová...

Ilyenkor mit tegyek, hová mehetnék, vagy tényleg nincs semmi bajom? Nagyon csalódott vagyok!

Figyelt kérdés

Pár hete elmentem a háziorvoshoz mert nagyon rossz passzban vagyok,és már testi tüneteim is vannak.

Állandóan fáradt vagyok,és nagyon gyenge. Aludni nem tudok,reggel olyan hulla vagyok,hogy alig tudok kimászni az ágyból. Nincs kedvem semmihez,legszívesebben ki sem mozdulnék a lakásból.

Szörnyű fejfájás kínoz nagyon sokszor. Olyankor idegesít a zaj,ha valaki hozzám szól. Sokszor úgy érzem mintha a végtagjaimra betondarabot kötöttek volna,olyan nehéznek érzem őket. Néha el is kezd zsibbadni. Elég sokszor van hasmenésem is. Fáj a hátam,a derekam,szóval mindenféle "nyavalyám" van! Ez már vagy 1éve tart.

Végre rászántam magam az orvosra,és elmentem. Elküldött vérvételre,és hasi uh-ra. Minden eredményem teljesen jó lett,csak a fehér vérsejtjeim voltak kicsit magasabbak.

Azt mondta gyulladás van a szervezetemben,kaptam rá antibiotikumot. Írt fel nyugtatót,és ennyi!

Én érzem hogy valami pedig nincs rendben! Ezek a dolgok,csak a depresszióm miatt vannak? Most így hogy fognak ezek a dolgok elmúlni???

2012. febr. 20. 11:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem írd ki magadból egy naplóba a múltadat.
2012. febr. 20. 12:29
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Az antibiotikumot rögtön beszedtem,több mint 1hónapja. Fogorvoshoz mindig járok,ha 1et megcsinál 2 elromlik.

A gyógyszert meg nem szedem,párszor vettem be belőle,de azt hittem elájulok. Borzalmas hőhullámok jöttek rám!

Most meg azt érzem,ott vagyok mint az elején! Mintha nem csináltam volna semmit!!!

2012. febr. 20. 13:01
 13/19 anonim ***** válasza:
szerintem irj egy új kérdést és zuditsd rá minden bajod az itteni emberekre.. igazából nem a véleményük miatt, vagy a tanácsuk miatt... csak azért hogy kiírd magadból következményk nélkül (hiszen idegenek vagyunk nem kell később a szemünkbe nézni mint egy közeli hozzátartozónál stb)
2012. febr. 20. 13:04
 14/19 anonim ***** válasza:

"hát ha megfogadsz egy tanácsot a nyugtatókat ne vedd be,"

Akkor ne vedd be. Tudod, ha mondjuk kórházbe kerülsz, és az orvosi utasítással ellentétbe, nem szeded be a gyógyszereidet, akkor kiraknak a kórházból. Ez nem magánprobléma. Senki sem fog erőszakkal meggyógyítani. De akkor ne is akard az intézményeket használni sem.

Ha a gyerek nem akarja bevenni a gyógyszerét, az anyja jól elveri. Hm. nálad mi a probléma?

2012. febr. 20. 13:48
 15/19 anonim ***** válasza:
tudod kedves utolsó nem mindegy hogy milyen gyógyszerről van szó... a nyugtatók az ő esetében feleslegesek, a hatásukat teával is el tudja érni, és azoknak nem okoznak függöséget, és nem növelik az öngyilkosságra való hajlamot se... hogy akórházban az idegosztályon telenyugtatozzák az embert hogy ne kelljen vele foglalkozni az más tészta... akkor egésznap nyugiba vannak nem zavarnak senkit...ő viszont nem egésznap az ágyban akar feküdni gondolom. Ráadásul arra panaszkodik hogy egésznap fáradt, hulla. Lehet hogy a gyógyszertől jobban tudna aludni, viszont egész nap ugyanugy kotyagos marad...
2012. febr. 20. 13:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy véletlenül változókorban?
2012. febr. 20. 14:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Amúgy a sok stressz a fogaknak is árt.Ha állandóan "rágódsz" a dolgokon, az meglátszik a fogak állapotán is.Van egy jó könyv, betegségek lelki okai-ez a címe, ajánlom figyelmedbe.De a gogglében is kereshetsz eben a témában, sok érdekességet találhatsz.
2012. febr. 20. 14:31
 18/19 A kérdező kommentje:

30éves vagyok. Tudom hogy árt a rengeteg stressz,de egyik baj jön a másik után,egyikből adódik a másik!

Nem olyan könnyű túllépni,főleg hogy senki nem ért meg,nem támogat!

Menjek sétálni? Számomra már az is megerőltető hogy kikeljek az ágyból! Lehet sokan azt gondolják,egy lusta dög vagyok,pedig ez nem igaz. Egyszerűen nem megy! Én lennék a legboldogabb ha a gyerekeknek 100%-os anyja lehetnék,de e miatt is csak lelkiismeret furdalásom van! Ha nem lennének a gyerekeim,akkor egész nap csak feküdnék,miattuk muszáj,de nagyon nehéz!

Nyugtató teákat,meg mindenféle dolgokat próbáltam már de semmi.

Na mindegy is,ezzel nem oldok meg semmit hogy itt panaszkodom,köszönöm a válaszokat.

2012. febr. 20. 15:27
 19/19 anonim ***** válasza:
A depressziónak ez is az egyik jele, hogy nincs kedved semmihez, csak ágyban maradnál. Viszont az lehet, hogy nagyon fáradt vagy és nincs melletted senki,akihez lelkisegitségért fordúlhatnál.Mivel vannak gyerekeid keresd bennük az örömet és örûljél, hogy egészségesek. A férjed sem tud rajtad segiteni, hogy egy kicsit pihenjél?
2012. febr. 20. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!