Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A tüdőgyulladásra milyen...

A tüdőgyulladásra milyen gyógyszer jó?

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
orvosi
2012. febr. 21. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Menj el orvoshoz, mert így láttatlanban nem tudunk mit mondani.

Én most lábaltam ki egy tüdőgyusziból. Nekem a Summamed gyógyszert írta fel, illetve amikor kórházban voltam, akkor az Augmentint.

DE NEHOGY MERÉSZELJ ORVOSI RENDELVÉNY NÉLKÜL BEVENNI BÁRMIT IS!!!

Egyébként gyógyulást!

Sok pihenés, vitamin, tea, meleg.

2012. febr. 21. 20:52
 3/7 A kérdező kommentje:
nekem is 6 db-os sumamedet írt fel, ma kezdtem szedni, de eddig semmi javulás
2012. febr. 21. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne rögtön várj csodát, idő kell amíg kiírtja a baktériumokat az antibiotikum. Szedd szépen végig, ha addig sem javul menj vissza az orvoshoz. Ez máshogy nem megy.
2012. febr. 21. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg 3 nap alatt hat, de ez nem igaz.

Én egy hétig voltam otthon vele. Hétfőn mentem orvoshoz, akkor kiváltottam a gyógyszert, de csak másnap kezdtem el a kúrát. 1X2 szemet írt naponta.

Még pénteken is úgy aludtam tőle, mint a mormota. Készülj fel, hogy napközben fogsz aludni tőle.

Mellette ment még estére algopirin vagy kalmapirint vagy neocitrán.

Most már csak az orrom folyik.

Kitartást!

2012. febr. 21. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát vagy valami sztenderd antibiotikum, vagy a pihenés.

A legtöbb orvos biztos-ami biztos ad antibiotikumot, mert mire kenetet vesz, elküldi, keielemzik, az sok idő. :D Így legalább segít, HA bekteriális eredetű a tüdőgyuszi. De ha vírusos, akkor ugye nem használ.

Sok pihenés, meleg tea/kakaó, narancslé, amit szeretsz. :D Meg vitamin, gyümölcs, a kedvenc sorozataid, filmjeid, nálam ez hatott. xD

2012. febr. 22. 21:48
 7/7 Tom Benko ***** válasza:
Amit az orvos felír, típustól függ. Ami biztosan nem, az a különféle bizgentyűk, amit például az előző hozzászóló is reklámozott.
2012. febr. 28. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!