Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Marihuánát szívtam és még...

Marihuánát szívtam és még mindig rosszul vagyok. Megőrültem vagy most mi van?

Figyelt kérdés

Nagyon félek. már több mint egy hete elszívtam egy grammot, ugyanabból amit már előbb is kipróbáltam. Azt vettem észre, hogy felpattanok a gép elől és nem tudom hol vagyok. Azóta tart ez. Az az este szörnyű volt, azt sem tudtam hol vagyok.

Másnapra nem múlt el, úgy mentem be suliba. Gyakran hőhullámok jönnek, szédülök, félek hogy megőrültem, mert a testem tök fáradt, de elaludni meg tök nehéz. Folyton pörög az agyam, szexuális étvágy az úgy nulla. Zavart is vagyok, mintha más testében lennék, és nagyon nehéz koncentrálni. Ugye elmúlik? Nagyon parázok!!

[link] <------Lehet hogy van benne igazság? Hogy még pár hónap és vége?

És a "szívtálmegdögleszugyis" kommenteket hagyjuk légyszi.Köszi szépen.

16/F

2012. febr. 19. 16:56
1 2 3
 21/24 vikikécskeee válasza:

én azt tanácsolom h menj el orvoshoz oszt ha majd

jól vagy minimum1 honapig ne szivj!

2013. dec. 26. 13:20
 22/24 anonim válasza:
Mintha csak magamat olvasnám már 4 napja nincsen tiszta pillanatom ettől a szartól persze akikkel szívtam azok 1 alvás után jobban lettek... Nyugtazom magam hogy csak beképzelem de ez kiba*asuott szar érzés volt. Olyan lassú vagyok hogy azthiszikbalkoholista vagyok...
2016. márc. 7. 11:20
 23/24 alazarkilazar válasza:
Pánikbetegségnél jönnek ezek a tünetek. Ha alapból pánikbeteg vagy akkor a fű nem a te barátod. Menj el pszichiáterhez.
2017. febr. 10. 08:26
 24/24 Sertralin89 ***** válasza:

Szia!

Nekem sajnos hasonló problémám van. 1,5 hónapja szívtam, és azóta kb. napi 4-5 órákat alszok. Te rendbe tudtál jönni? Veled minden oké? Remélem minden oké veled...

2018. dec. 28. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!