Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Örülnétek ha legalizálnák a...

Örülnétek ha legalizálnák a Marihuanat?

Figyelt kérdés
A kérdés adott!!!
2011. máj. 6. 14:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nekem speciel teljesen mindegy lenne... Aki akarta, az eddig is beszerezte.

Szerintem nem kell azért valakit büntetni, mert önmagát szennyezte. Ha nem tud dönteni h most egy percig kib*szott jó lesz neki vagy sokáig él.

2011. máj. 6. 14:53
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Én támogatom, így is minden sarkon belehet szerezni, de talán olcsóbb lenne.
2011. máj. 6. 14:57
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
nem.
2011. máj. 6. 14:58
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

Nos, én mindig is ellene voltam, DE. Ha legalizálnák, azzal legalább ellenőrizhető lenne, mint a dohányáru.

Szóval igen, mert így nem juthatnának hozzá annyian.

2011. máj. 6. 15:03
 5/17 anonim ***** válasza:
Tökmindegy...most sem szívok, meg utána sem szívnék...max kipróbálnám milyen.
2011. máj. 6. 15:07
 6/17 Tyler913 ***** válasza:
0%
En legalizaltatnam.Valoban aki akar,igyis-ugyis sziv,de legalizalva legalabb ellenorizheto lenne a kereskedelem,es az allamot gazdagitana,nem pedig egy bunozoi reteget taplalna.Ugyanigy vagyok a prostitucioval is.
2011. máj. 6. 15:21
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Aki az ellen van h "nem" az indokolja meg miért.

Ezek nem elég indokok mint pl az ország gazdasági helyzete növekedne, biztos lenne rajta adó, nem kapni minden boltban és nem is látna senki sem zombikat az utcán.

Ugyanolyan mint az alkohol, akinek kell az megveszi és élvezi, annyit mondok hogy jobb mint a szesz. és felesleges ellenezni mert aki nincs felelősséggel magára és másokra az úgyis okoz balasetet mindegy milyen tudatmódosítót használ

Igen örülnék, de illene a többi drogot is bevezettetni party drogokat pl

2011. máj. 6. 15:28
 8/17 anonim válasza:
88%
Nem, nem támogatom. Így is van elég alkoholista meg egyéb szenvedélybeteg. Nem tartom olyan húdenagyonkárosnak a füvet, de legalizálni nem legalizálnám. Én sohasem szívtam és nem is akarok, aki pedig annyira vágyik rá, így is betudja szerezni. Legalizálni viszont nem legalizálnám soha, mert akkor minden gát megszűnne, ami egyes embereket visszatart attól, hogy mértéktelenül és tényleg károkat okozva fogyasszák. A világ ugyanis sajnos tele van idiótákkal. Ez eggyel plusz olyan dolgot adna a kezükbe, amivel önmaguknak és környezetüknek árthatna. Épp elég az alkoholista hazánkban.
2011. máj. 6. 15:30
 9/17 anonim ***** válasza:
85%

Felelősségérzet Magyarországon??? Normális vagy?

Persze, legalizálják csak, aztán az eszetlen barom, televedelte magát, teleszívta az agyát, és beül száguldozni a verdájába... Gratulálok, tényleg jobb lenne... Ugyanez a helyzet gyalogosan is. Magyarország nem Hollandia. Itt nincs meg az embereknek a felelősségérzete, valamint a mértéktartás sem jellemző.

2011. máj. 6. 15:31
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sem örülnék neki.

A cigi legális, mégis árulják feketén. Nem is kevesen.

Ezzel csak azt érnék el, hogy aki eddig szívott, az most már kockázatmentesen és egyszerűbben juthat hozzá. Ráadásul a gyerekek is olyan könnyen hozzájuthatnak, mint most a cigihez.

Ha magas adókulccsal legalizálják akkor pedig még mindig olcsóbb lesz a fekete forrás.

2011. máj. 6. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!