Örülnétek ha legalizálnák a Marihuanat?
Nekem speciel teljesen mindegy lenne... Aki akarta, az eddig is beszerezte.
Szerintem nem kell azért valakit büntetni, mert önmagát szennyezte. Ha nem tud dönteni h most egy percig kib*szott jó lesz neki vagy sokáig él.
Nos, én mindig is ellene voltam, DE. Ha legalizálnák, azzal legalább ellenőrizhető lenne, mint a dohányáru.
Szóval igen, mert így nem juthatnának hozzá annyian.
Aki az ellen van h "nem" az indokolja meg miért.
Ezek nem elég indokok mint pl az ország gazdasági helyzete növekedne, biztos lenne rajta adó, nem kapni minden boltban és nem is látna senki sem zombikat az utcán.
Ugyanolyan mint az alkohol, akinek kell az megveszi és élvezi, annyit mondok hogy jobb mint a szesz. és felesleges ellenezni mert aki nincs felelősséggel magára és másokra az úgyis okoz balasetet mindegy milyen tudatmódosítót használ
Igen örülnék, de illene a többi drogot is bevezettetni party drogokat pl
Felelősségérzet Magyarországon??? Normális vagy?
Persze, legalizálják csak, aztán az eszetlen barom, televedelte magát, teleszívta az agyát, és beül száguldozni a verdájába... Gratulálok, tényleg jobb lenne... Ugyanez a helyzet gyalogosan is. Magyarország nem Hollandia. Itt nincs meg az embereknek a felelősségérzete, valamint a mértéktartás sem jellemző.
Én sem örülnék neki.
A cigi legális, mégis árulják feketén. Nem is kevesen.
Ezzel csak azt érnék el, hogy aki eddig szívott, az most már kockázatmentesen és egyszerűbben juthat hozzá. Ráadásul a gyerekek is olyan könnyen hozzájuthatnak, mint most a cigihez.
Ha magas adókulccsal legalizálják akkor pedig még mindig olcsóbb lesz a fekete forrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!