Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Örülnétek ha legalizálnák a...

Örülnétek ha legalizálnák a Marihuanat?

Figyelt kérdés
A kérdés adott!!!
2011. máj. 6. 14:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

15.30

15.31

Ti miről beszéltek, látom ez a legnagyobb gondotok hogy autóba ülne és ámokfutna

Olyat ne mondjatok már hogy bajt okozna, aki ivott az egyre megy a fűvel ígyis úgyis baleset lenne.

A 2 már együtt szinte semmi

2011. máj. 6. 15:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Azt próbálják meg!
2011. máj. 6. 15:36
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

hát ha ez lenne akkor úgyis annyi adóval ellátnák hogy nem vennék napi szinten mint a cukrot

és tényleg jobban lehetne ellenőrizni is

és az is igaz hogy akinek annyira kell az úgyis hozzájut most is

szóval , nekem mindegy

2011. máj. 6. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Engem különösképpen nem hatna meg. Ha ezzel az ellenőrizhetőséget biztosítani tudják, akkor talán igen. Ausztriában nem büntetik a használatát (de a terjesztését igen), ott elég sokan szívnak, én ismerek egy tök konszolidált negyven körüli bécsi nőt, aki néha teker magának egy cigit...
2011. máj. 6. 16:33
 15/17 anonim ***** válasza:
62%
Mégis milyen ellenőrizhetőségről beszéltek, amikor a 13 éveseknek is kérdés nélkül kiadják a cigit meg a piát? Hol éltek ti?
2011. máj. 6. 18:25
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

IGEN!

és nagyon is racionális okokból!

1, aki akarja, így is beszerzi, ez tehát nem szempont

2, ellenben egy vagon bűncselekmény eltűnne a legalizálással

úgyhogy az a helyzet, hogy csak pozitívumokat tudnék mondani a legalizálás mellett, pedig életemben nem szívtam el egyetlen füves cigit (amit nehéz elhinni biztos, de attól még igaz)

2011. máj. 8. 15:20
 17/17 anonim ***** válasza:
én személy szerint örülnék neki, mert könnyebben jutnék hozzá és talán olcsóbb is lenne, bár tuti megadóztatnák és akkor már nem biztos..
2011. aug. 7. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!