Marihuánát szívtam és még mindig rosszul vagyok. Megőrültem vagy most mi van?
Figyelt kérdés
Nagyon félek. már több mint egy hete elszívtam egy grammot, ugyanabból amit már előbb is kipróbáltam. Azt vettem észre, hogy felpattanok a gép elől és nem tudom hol vagyok. Azóta tart ez. Az az este szörnyű volt, azt sem tudtam hol vagyok.
Másnapra nem múlt el, úgy mentem be suliba. Gyakran hőhullámok jönnek, szédülök, félek hogy megőrültem, mert a testem tök fáradt, de elaludni meg tök nehéz. Folyton pörög az agyam, szexuális étvágy az úgy nulla. Zavart is vagyok, mintha más testében lennék, és nagyon nehéz koncentrálni. Ugye elmúlik? Nagyon parázok!!
[link] <------Lehet hogy van benne igazság? Hogy még pár hónap és vége?
És a "szívtálmegdögleszugyis" kommenteket hagyjuk légyszi.Köszi szépen.
16/F
2012. febr. 19. 16:56
11/24 A kérdező kommentje:
na de már egy hónapja szarul érzem magam
2012. márc. 6. 17:43
12/24 A kérdező kommentje:
mintha még mindig be lennék tépve, csak az a fajta, mikor parázol mint állat
2012. márc. 6. 17:43
13/24 anonim válasza:
húzd már el a kib@szott beledet egy dokihoz! szted ez normális? mire vársz végülis?
14/24 anonim válasza:
Sok bal*asz :D Valószínüleg nem marihuana volt, hanem valami sz*r bio. Énis jártam már pórul, ne aggódj... Inkább csak ne fogadj el minden balf*sztól "füvet". Ha már illegális, akkor legyen jó :) De ha már jobban vagy, mindenképp durrants rá egy kis zöldre ;)
15/24 anonim válasza:
ember NORMÁLIS VAGY????1 GRAMMOT MI 6AN SZÍVTUNK ÉS ÚGY BEÁLLTUNK,MINT A SZAR FÉL ÓRA ALATT KIMEGY A SZERVEZETBŐL.KEZDŐKÉNT NÁLAMIS ÍGYVOLT H HETEKIG AZT HITTEM MEGHALOK MEG MEGŐRÜLTEM,DE AZTÁN MONDTÁK,H CSAK BEKÉPZELEM MÁRXDDD
16/24 anonim válasza:
Istenem... a kommentelők miatt van esküszöm ez a sztereotípia...Nem a fű-től nem lesz ilyen bajod. Inkább valami betegség. Kedves utolsó, az a "fél" gramm ami félóra alatt kimegy belőled az kérlek Szintetika. Amúgy sem kellene ezzel vagánykodni szerintem.
17/24 Steve Wonder válasza:
a csártól nem lehet megőrülni... max a herbaltol.. de 1g az nem sok. főleg 1 cigibe. sztem neked nem való a csár. x"D
18/24 anonim válasza:
Szerintem nem Marihuanat szívtál :)) Átbasztak. soz
20/24 Avikam válasza:
engem beszívattak nem mondták meg h füves spice volt benne 6 napja szarul vok 2. nap elmondtam anyunak elmentünk dokihoz mondja hogy májvédő tea meg legalon kapszulát szedjek mentem vérvételre jó lett az eredményem és 2 orvos is azt mondta hogy pszichésen van ez már és hogy depressziós vagyok de kérdés hogy mikor műlik ez el mer vasárnap óta tiszta dög vagyok pedig 3 slukkot szívtam csak de így még sose jártam.. neked mennyi ideig tartott ez ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!