Ha gilisztás vagyok, azt hogy kezelik? 14/L
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 20:46
1/11 anonim válasza:
csak be kell venni egy tablettát, és kész szerintem
2/11 anonim válasza:
Elmész a háziorvoshoz, ő pedig ír fel neked gilisztahajtó gyógyszert. Kicsi tabletta, néhány napig (talán 1 hétig) kell szedni, és ennyi. Lehetséges, hogy kérnek székletmintát is.
3/11 A kérdező kommentje:
És megvizsgál,vagy csak kiírja?És ha vizsgál,az hogy történik?
2012. febr. 17. 20:51
4/11 anonim válasza:
meg kell enned egy madarat, kívülről nem tudja kiszedni
5/11 A kérdező kommentje:
Komoly választ várok...
2012. febr. 17. 20:54
6/11 anonim válasza:
Naponta egyél 2-3 girizd fokhagymát, fél vöröshagymát és igyál 2dl könnyű bort.
7/11 anonim válasza:
2. vagyok. Mint mondtam, lehet, sőt valószínű, hogy kér székletmintát, illetve ki fog kérdezni a panaszaidról. A mintához adni fog egy kis tégelyt (de az is lehet, hogy a laborban kapsz majd), azt hazaviszed, elintézed, amit el kell, visszaviszed, kielemzik, ennyi. De lehet, hogy csak kérdezgetni fog, és ki is írja a gyógyszert. Nekünk a macskánk végett egyszer para volt emiatt, szerencsére téves riasztás volt, de mindenféle "extra" nélkül kiírta a gyógyszert, biztos ami biztos alapon.
8/11 anonim válasza:
Semmi extra ne félj. Max székletmintát kérnek esetleg. Öcsémnek is volt. Kapott valami bogyót és ennyi.
9/11 A kérdező kommentje:
Fhuuu..egyébként azért kattantam rá a témára,mert azt hittem,hogy ezzel nőgyógyászhoz kellesz menni és fog matatni bennem..
2012. febr. 17. 21:07
10/11 A kérdező kommentje:
Egyébként széklettel távozik..Én csak 2-3 naponta székelek.Vagy az olyan hogy székelési ingert is érezni fogok?
2012. febr. 17. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!