Szemölcs lenne? Hogy kezelik?
Fél órája észrevettem a mutatóujjam alsó részén egy 1-2mm-es piros dudort. eddig nem volt ott, hirtelen jelent meg. piros, nem fáj, nem vízhólyag(nem tudom kiszúrni), és kidudorodik. pont olyan, mint egy vízhólyag. több is lesz? ha hozzáérek vele a nemiszervemhez, elfertőzöm azt is, vagy az másfajta szemölcs? nem vagyok tapasztalt ilyen témában, olvastam erről, de ezekre nem találok választ.
előre is köszi
Ezt pláne így látatlanban senki nem fogja tudni megmondani neked, de valószínűleg szemölcs igen, és fertőz, ergo amit sokszor megfogsz, ott szintén kialakulhat szemölcs.
Általában fagyasztják, kivágják, vagy lézerrel vágják ki. Nekem a talpam volt tele ilyenekkel, persze ott befelé nőtt, mivel kifelé nem tudott (rajta lépkedtem ugye). Már kb a fél sarkamat ki kellett volna vágni, de nem hagytam egyelőre. Kaptam rá ecsetelőt és egy immunerősítő kúrát, így totálisan sikerült megszabadulnom tőlük szerencsére. :)
tegnap óta egyre kisebb, már alig áll ki a bőrből. akkor várok még 1-2napot, hátha elmúlik, mert úgy néz ki.
köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!