Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szemölcs lenne? Hogy kezelik?

Szemölcs lenne? Hogy kezelik?

Figyelt kérdés

Fél órája észrevettem a mutatóujjam alsó részén egy 1-2mm-es piros dudort. eddig nem volt ott, hirtelen jelent meg. piros, nem fáj, nem vízhólyag(nem tudom kiszúrni), és kidudorodik. pont olyan, mint egy vízhólyag. több is lesz? ha hozzáérek vele a nemiszervemhez, elfertőzöm azt is, vagy az másfajta szemölcs? nem vagyok tapasztalt ilyen témában, olvastam erről, de ezekre nem találok választ.

előre is köszi

2011. aug. 5. 23:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt pláne így látatlanban senki nem fogja tudni megmondani neked, de valószínűleg szemölcs igen, és fertőz, ergo amit sokszor megfogsz, ott szintén kialakulhat szemölcs.

Általában fagyasztják, kivágják, vagy lézerrel vágják ki. Nekem a talpam volt tele ilyenekkel, persze ott befelé nőtt, mivel kifelé nem tudott (rajta lépkedtem ugye). Már kb a fél sarkamat ki kellett volna vágni, de nem hagytam egyelőre. Kaptam rá ecsetelőt és egy immunerősítő kúrát, így totálisan sikerült megszabadulnom tőlük szerencsére. :)

2011. aug. 6. 10:27
 2/5 A kérdező kommentje:

tegnap óta egyre kisebb, már alig áll ki a bőrből. akkor várok még 1-2napot, hátha elmúlik, mert úgy néz ki.

köszi a választ

2011. aug. 6. 18:14
 3/5 anonim válasza:
lehet h szúnyogcsípés
2011. aug. 7. 23:02
 4/5 anonim ***** válasza:
előfordulhat, hogy magától elmúlik, ez a szerencsésebb eset. :) ha esetleg nem múlna el, tudom ajánlani a bewart krémet, nekem egy "ragaszkodó" szemölcsöt tett rendbe két hét alatt, és nem is fájt. ^^
2011. aug. 25. 12:08
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ. nekem elkezdett visszahúzódni, és lement a "duzzanat". most már egyvonalban van a bőrömmel és olyan, mint egy régi vízhólyag helye. de biztos nem vízhólyag volt, mert akkor le lehetett volna vágni, ugyanígy a bőrkeményedést is. tehát akkor elmúlt:) ja, amúgy ezüst kolloiddal kezeltem, azt olvastam, az jó a kezdődő szemölcsökre
2011. aug. 25. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!