Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Visszatérő aranyér?

Visszatérő aranyér?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

24 éves vagyok, sokáig elég kényelmetlen tangabugyikat hordtam. (tudom, nem kellett volna divatozni)

Lassan egy éve mindig kiújul az aranyerem. Akkor is, ha nem erőltetem meg magam, hanem pl. kicsit hűvösebb széken ülök egy fűtött lakásban (tehát nem párnázott) vagy ha a hidegben gyalogolok úgy fél óránál többet.

Egy éve rendszeresen sportolok. Már arra is gondoltam, hogy ez is számít.

Ez az egész kezd kissé kellemetlenné válni. A kérdésem az, hogy ezzel a doki mit tud csinálni? Krémet használok rá, ülő-fürdőzni is szoktam , olyankor el is múlik gyorsan, de aztán újra kiújul.

Van erre valami speciális gyógyító módszer? Valaki tapasztalt már hasonlókat?

Köszönöm!

2012. febr. 13. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:
A doki szerint a műtét. Mondjuk nem ártana akkor ilyen hidegbe rendesen felöltözni. Körömvirág krém segít.
2012. febr. 13. 16:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Műtét? Te jó ég, ilyesmire nem is gondoltam.

Hidd el, ennél jobban már nem tudok felöltözni. Kintre hordok harisnyát, fölé cicanadrágot és csak utána jön a gatya. De nyáron is rendszeresen kijött, pedig akkor nem volt hideg...:( A körömvirág pedig kevés.

2012. febr. 13. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!