Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet napok óta kiszárad...

Mitől lehet napok óta kiszáradva folyamatosan a torkom, és a kelleténél is többet alszom?

Figyelt kérdés
Napok óta folyamatosan szomjasnak érzem magam, de hiába iszok a szomjúság ugyanúgy megmarad, és eddig feltudtam reggel 8kor kelni, most már délben alig bírok észhez jönni. Mi okozhatja ezt?
2009. jún. 3. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Mandulagyulladás (csak azt ne mondd, hogy nincs már meg a mandulád, akkor biztos torokgyulladás).Holnap menj orvoshoz, erre antibiotikum kell. Ne hagyd magad lerázni, néha az orvosok a tb-től való félelmükben nem írnak antibiotikumot akkor se, ha kéne, aztán a betegnek vissza kell mennie további többnapos szenvedés után.
2009. jún. 3. 21:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja és a torkom is fáj,már egy hete mióta hideget ettem. Nincs már meg a mandulám, de eszembe sem jutott, hogy ennyire belehet gyulladva a torkom. Akkor holnap doki,köszönöm szépen a választ.
2009. jún. 3. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Na, mi újság? Adott antibiotikumot? Nekem mikor ilyen panaszom volt, ügyeletre kellett mennem, mert nem bírtam volna ki a hétvégét. Olyan rossz volt, hogy egy életre megtanultam, mi az a mandulagyulladás.

Előző

2009. jún. 4. 20:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Pont most van szabin az orvos, és épp senki nem helyettesítette, valahogy jövőhétig kibírom, bár már lázas érzésem is van, meg az orrom is folyamatosan be van dugulva, valamint a füleimre is alig hallok:(
2009. jún. 4. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Én pesti vagyok, ilyen itt nincs, hogy senki nem helyettesíti, lehet, hogy kis falukban, ahol nincs orvos, talán. Szakrendelőben gégészet? Az ügyeletre is nyugodtan elmehetsz, ne hagyd, hogy rosszabbodjon. De legalább valami recept nélküli általános fájdalomcsillapítót használj, nekem törokfájásra legjobb a Kalmopyrin, ha bírja a gyomrod.
2009. jún. 5. 08:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen eddig Algozont szedtem, valamennyivel jobban érzem magam. Valamint szedek 1000 mg-os C vitamint, és fokhagymát is ettem:) kamilla teát is iszom.
2009. jún. 5. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!