A számról folyamatosan leszedegetem a bőrt, amíg véres nem lesz. Ha nincs kiszáradva akkor is megtalálom a módját annak, h letéphessek 1-2 réteg bőrt. Ez valami pszihés hiba lehet? Mit lehetne tenni ellene?
Figyelt kérdés
A különböző szőlőzsírok és krémek nem váltak be, mivel azoktól szárazabb lett a szám, és csak még jobban szedegettem.2009. júl. 7. 13:51
1/4 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés:) én is ilyen vagyok, de mivel én eléggé depressziós vagyok arra fogom, de lehet csupán megszokásból is szerintem..
2/4 anonim válasza:
A méztől elvileg puha lesz a szád :) Sokáig én is lerágtam az ajkaimról a bőrt,aztán egyszer vettem egy labello classicot és folyton kenegettem a számat meg figyeltem rá hogy ne rágjam,és mostmár teljesen leszoktam erről (és a körömrágásról is)
3/4 anonim válasza:
Nem is gondoltam, hogy másnak is van ilyen :) Nekem ez időszakos. Egyszer valami göböcskét találtam az ajkamon, kb 1 évig kibírtam, h ne rágjam (nehogy valami súlyos bajom legyen), de mostanában idegeskedés miatt újra előjött. Labello általában segít. És önuralom. Csak vigyázz nehogy másra szokj át :) (én először a körmöm rágtam, aztán azt akartam h hosszú legyen, akkor elkezdtem véresre rágni a körmeim körül a bőrt, aztán arról majdnem teljesen leszoktam, és jött az ajakrágás.... szóval ideges fajtának nem tudom mi segíthet, nekem se sikerült leszokni). Próbálj arra gondolni, h fertőzést szedhetsz össze és nagyon csúnya lehet az ajkad. Ez engem annyiban tart vissza, hogy mielőtt vérezne már leállok.
4/4 A kérdező kommentje:
én a körmömet már nemannyira rágom, csakha ideges vagyok, viszont a bőrt az igen körülötte, ha olyan keménynek tűnik:D
számat sem idegességemben szedem, hanem nemtom, amint érzem h nem puha és egyenletes, rögtön szétszedem :D
sztem egy nagy adag megszokás is társul hozzá.
2009. júl. 9. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!