Orvostanhallgatók, orvosok? Bárki? Segítség
Figyelt kérdés
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy van-e valakinek valamilyen anyaga a GILCHRIST-kötésről? Google a barátom nem segített. Egy darab videót találtam, annak meg hiányzik a vége! Köszönöm előre is!2012. febr. 9. 23:17
1/4 anonim válasza:
Ha Gilchrist bandage kulcsszóra keresel, úgy már kiad egy csomó angol és német nylevű találatot, pl. [link] Nem tudom, milyen mélységben érdekel a téma, de képeket is találsz, a szöveget meg ugyan förtelmes magyarsággal, de viszonylag érthetően lefordíthatod google translatorral, ha meg mélyenszántóbb tanulmányokra van szükséged róla, akkor keress rá a PudMeden.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszii a választ, ezzel amit küldtél az a "baj",hogy ez már egy kész "hám" amivel rögzítened kell! Nekem meg olyan kéne, amiben nem egy kész "hámot" húzol rá, hanem van hozzá egy "cső"- így hívják, amit a gipsz alá szoktak tenni-, és azt kell rögzíteni. fuu remélem nagyjából érthető... szóval így szerintem érthetőbb..
Igen próbáltam nem magyarul is, de úgy sem találtam semmi olyat, ami használható. Annyival mélyebben,hogy szeretném megcsinálni. Na ez az amire gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=ypzoQq7M5hg és még egyszer köszönöm! :)
2012. febr. 9. 23:43
3/4 anonim válasza:
Hát sorry, értem, hogy mit szeretnél, de a felrakásról sehol nem találtam semmit :(
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért! :)) ment a zöld pacsi :)
2012. febr. 10. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!