Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Orvosok/orvostanhallgatók és...

Orvosok/orvostanhallgatók és ápolók! Hogy bírjátok az ilyesmit gyomorral? Hogy készültök fel az ilyesmire?

Figyelt kérdés

Erre és társaira gondolok:

[link]

Tudom, hogy segítségre szorul és el kell látni, de hogy bírjátok mégis? :S Én tuti lehánynám szerencsétlent. Ti hogy nem?

2010. jan. 15. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:

fúj

Biztos hozzászokott a gyomruk

2010. jan. 15. 20:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

lehet h velem van a baj, de én nem érzek hányingert...

eszem a kis nápolyimat tovább.nem igazán zavar

(egy nem orvos)

2010. jan. 15. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha elolvastad hozzá a szöveget, abból kiderül, hogy a legtöbb orvos és ápoló egész életében nem kerül kapcsolatba ilyen beteggel, hiszen 100 000-ből egy embert érint a betegség (és az sem olyan súlyosan, ahogy a képeken látszik).
2010. jan. 15. 20:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezt elfogadom, persze, de ugyebár nemcsak ez az egy betegség létezik és a közismertebbek is tudnak elég durvák lenni :S Kérdésem tehát inkább általános, hogy az egészségügyisek hogy bírják az ilyesmit, ezt a nyavalyát csak illusztrációnak szántam.
2010. jan. 15. 20:58
 5/9 anonim válasza:
En borgyogyasz vagyok es gyakran latok ilyet.Bevallom, a latvanyt meg lehet szokni, nalam inkabb a kellemetlen szagok amik betesznek, de egy ido utan mar azt sem erzem:D
2010. jan. 15. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:

nem kell ilyen különleges dolgokat keresni.

mindennapi életben is vannak hasonlók, ha nem hasonlóbbak. egy jó kis felfekvés, vagy egy cukorbetegségtől vagy cigerettától üszkösödésnek indult láb...

megszokja az ember.

mint ahogy azt is megszokja az ember, amikor egy elhanyagolt ember (hajléktalan, magára hagyott idős ember) húsában szó szerint férgek tanyáznak.

2010. jan. 15. 21:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyrészt az ember megszokja, megemelkedik az ember ingerkülszöbe, másrészt nem asszociál másra, tehát aki ezzel foglalkozik az sérült szövetet lát, mást nem. Márpedig ha nem képzelsz bele fájdalmat, meg mindenféle szörnyűséget, akkor nem is undorító az egész, max gusztustalan ellátni.
2010. jan. 15. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:
hozzászokunk.
2010. jan. 16. 16:08
 9/9 anonim válasza:

Hidd el, énnél vannak sokkal rosszabbak.

De ezt egyszerűen me kell szokni, és kész!

És ahogy előttem is írták, a szagok sokszor rosszabbak mint maga a látvány.

2016. nov. 6. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!