Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy ha magasra...

Igaz az, hogy ha magasra tartjuk a kezeinket egy percig, akkor eláll a csuklás?

Figyelt kérdés
Azt hiszem itt írta valaki régebben.

2012. febr. 7. 09:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igaz, de próbáld ki, nem veszítesz semmit. Én úgy tudtam, hogy pontosan 7 korty vizet kell ilyenkor inni. :) De szerintem az is csak babona.
2012. febr. 7. 09:17
 2/9 A kérdező kommentje:
A lassú víz ivás sokszor beválik nálam, viszont nem számolom a kortyokat. Köszönöm a választ!
2012. febr. 7. 09:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a levegőt tartom vissza, az hatni szokott.
2012. febr. 7. 09:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Néha nekem is használ a levegő visszatartás kb. 20 másodpercig, de nem mindig. Köszönöm a Te válaszod is!
2012. febr. 7. 09:39
 5/9 vagyokakilehetek válasza:

egy kiskanál citromlé és megoldja a gondod.

nem melleslege a kérdésedre a válasz. miért nem próbálod ki??? ehhez minek igy feltenni a kérdést???

inkább így írtad volna. "tudtok valami jó módszert ...... ???

2012. febr. 12. 09:51
 6/9 anonim válasza:
100%
Vissza kell tartani a levegőt 10 percig akkor nem lesz több bajod a csuklással :D
2012. febr. 12. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Én meg azt hallottam, hogy pici kortyokat kell inni, 9-et oda-vissza, vagyis: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-8-7-6-5-4-3-2-1 :D

de csak valamikor válik be. a korty nem számít szerintem, csak babona. Ami nekem általában beválik, ha iszok egy pici szénsavas valamit, amitől lesz egy pici büfi, és attól elmúlik. De olyan is volt már, hogy kb 45percet végig csuklottam, és semmi nem hatott.

2012. febr. 13. 20:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Megiszok egy kálcium pezsgő tablettát, az segít.
2012. febr. 15. 15:42
 9/9 anonim válasza:
Befogott orral kell vizet inni.Nekem mindig beválik.
2012. febr. 18. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!