Visszatérő csuklás - miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az év elején kezdődött el a csuklás nálam, de nem a megszokott módon zajlik, szóval nem úgy, hogy 1-2 percig tart, hanem csuklok egyet-kettőt, de ezt napjában többször, általában 6-7 alkalommal történik meg egy nap. Remélem, hogy nem súlyos problémát jelez, és azzal nyugtatom magam, hogy semmi problémám és más tünetem sincsen, pedig már tíz hónapja tart. Nincsenek ötletek arra, hogy mi okozhatja, illetve hogy mit tehetnék a csökkentésére/megszüntetésére? Esetleg "hagyjak el" bizonyos típusú ételeket, italokat? Vagy okozhatja ezt az, hogy elég mozgásszegény életmódot folytatok?
Általában ha nem eszek, nem iszok, illetve nem beszélek, akkor nem szoktam csuklani.
A válaszokat előre is köszönöm!
2011. okt. 7. 10:39
1/1 anonim válasza:
Azért én a helyedben elmennék orvoshoz. A rendszeres csuklás lehet valami betegség jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!