Mitől érezhetem ennyire letörtnek, fáradtnak magam? 18 évesen nem így kéne lennie
Figyelt kérdés
tudom használni a keresőt, és gondolom hogy volt már hasonló kérdés, de az enyém kicsit összetettebb...aki itt panaszkodott a túl gyakori fáradtságára javasoltátok neki multivitamin szedését, sportolást, stb. én folyamatosan szedek felváltva egyik héten béres-cseppet, másik héten actival multivitamint, mégis rendellenesen fáradtnak érzem magam. 11-12től nem is tudok szinte tovább fennmaradni, és nap közben is érzem hogy ott ülve el tudnék aludni sokszor. mondjuk a héten 3 napot 4:45kor kell kelnem 2-t 6:30 a hétvégéken meg kb 9től tovább nem tudok regge laludni mert felbolydul az egész a héten. nem mondhatom hogy annyira mozgásszegény napom van, gyakorlaton épp eleget kell csinálni (lakatosműhelyben) szellőzés, friss levegő megvan gyalog jövök-megyek a suliba, szedem ezeket amiket leírtam mégis...mitől lehetek én ennyire fáradt?2009. jún. 1. 21:26
1/4 A kérdező kommentje:
elfelejtettem leírni hogy sokszor még így is kell délutánonként is aludnom 1-2 órát ha másnap talpon akarok maradni
2009. jún. 1. 21:28
2/4 anonim válasza:
Mikor szoktál lefeküdni? Ha 4:45-kor kelsz akkor legkésőbb 20:45-kor le kéne feküdnöd, mert 8 órát illene aludni minden nap. Persze ilyen korban 9 óra a javasolt tehát inkább 19:45 bár ezt én elég korainak érzem.
3/4 A kérdező kommentje:
hát eléggé későn, van hogy még így is éjfél, de ez azért van mert aznap ha aludtam délután is este nem bírok elaludni, érted. így a délutániakkal próbálom valahogy pótolni de még így is sokszor olyan vagyok suliban mint aki semmit sem aludt
2009. jún. 1. 21:58
4/4 A kérdező kommentje:
meg azt ugye mondanom sem kell hogy nem olyan egyszerűen megy az hogy lefekszem egy időpontban és elalszok...van hogy 1-1,5 órát is ott hánykolódok az ágyban, előjön mindenféle hülyeség, gondolkodom...szal ez sem csak így megy hogy lefekszem és alalszom
2009. jún. 1. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!