Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől érezhetem magam rosszul...

Mitől érezhetem magam rosszul már 1 hete? Ritkán rámtör olyan szédülésérzet, de sosem szédülök el! Sápadtabb is vagyok. Itt ott a fejem is fáj! 17 éves fiú vagyok!

Figyelt kérdés

Voltam orvosnál magas vérnyomással! Lehet ennek köze hozzá? Többször volt 160/100 fölött a vérnyomásom! Ma is sétáltam el egy busz mellett és mikor lassan elindult felém akkor tört rám ez a szédülés érzet! Annyian látom,hogy azt kérdezgetik,hogy agydaganatosak e vagy nem és bocsi,hogy én is megkérdezem de lehet hozzá köze? Vagy akkor nem csak szédülés érzetem lenne hanem el is szédülnék?

Bocsi ha fárasztó lenne a kérdés!

2009. nov. 10. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt okozhatja a magas vérnyomás,szédülés,fejfájás..

nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Egyébként az agydaganatnak nem ilyen tünetei vannak.

2009. nov. 10. 15:56
 2/6 A kérdező kommentje:
A választ köszönöm szépen! Akkor milyen tünetei vannak?
2009. nov. 10. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
dehogy van agydaganatod... magas a vérnyomásod, ezért van.
2009. nov. 10. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a levegőben van, mert én is szédülök, és fáj a fejem egy oldalon, pl ha megrázom vagy lehajolok. Viszont nekem túl alacsony a vérnyomásom. Inkább ezeket gondold végig: alszol-e napi 8 órát, idegeskedsz-e valami miatt, lehet-e vitamin vagy rost hiányod, megvan-e a napi fél óra mozgás minimum és nem ülsz-e sokat monitor előtt egyhuzamban? Ezek miatt lehet.
2009. nov. 10. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha magas a vérnyomásod nem szedsz rá gyógyszert?Nekem a terhességem alatt volt magas,akkor nem szedtem,de egy hónapja megint magas volt,csak egy picit(140/100)és írtak fel gyógyszert.Most meg napi két kávéval se nagyon tudom szinten tartani.Egyébként igen szédülhetsz a magasvérnyomástól,vagy ha szedsz rá gyógyszert,akkor attól.De az is lehet,hogy amikor szédülsz éppen alacsonyan van.Több utánna járást orvosi segítséggel.
2009. nov. 10. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet a magasvérnyomás miatt,de ez nem játék,főleg,hogy ilyen fiatal vagy,mindenképp menj el orvoshoz vele!

Az is lehet,hogy ingadozik,ez is okozhat szédülést,és a mostani szeszélyes időjárás miatt sokunknak ingadozó,én is gyakran szédülök mostanában.Nem kell rögtön agydaganatra gondolni,biztosan nem az,nyugodj meg,stresszelj kevesebbet,egyél sok fokhagymát,és persze keresd fel a háziorvost!Jobbulást kívánok neked!

2009. nov. 12. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!