Mitől érezhetem magam rosszul már 1 hete? Ritkán rámtör olyan szédülésérzet, de sosem szédülök el! Sápadtabb is vagyok. Itt ott a fejem is fáj! 17 éves fiú vagyok!
Voltam orvosnál magas vérnyomással! Lehet ennek köze hozzá? Többször volt 160/100 fölött a vérnyomásom! Ma is sétáltam el egy busz mellett és mikor lassan elindult felém akkor tört rám ez a szédülés érzet! Annyian látom,hogy azt kérdezgetik,hogy agydaganatosak e vagy nem és bocsi,hogy én is megkérdezem de lehet hozzá köze? Vagy akkor nem csak szédülés érzetem lenne hanem el is szédülnék?
Bocsi ha fárasztó lenne a kérdés!
Ezt okozhatja a magas vérnyomás,szédülés,fejfájás..
nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Egyébként az agydaganatnak nem ilyen tünetei vannak.
Szia!
Lehet a magasvérnyomás miatt,de ez nem játék,főleg,hogy ilyen fiatal vagy,mindenképp menj el orvoshoz vele!
Az is lehet,hogy ingadozik,ez is okozhat szédülést,és a mostani szeszélyes időjárás miatt sokunknak ingadozó,én is gyakran szédülök mostanában.Nem kell rögtön agydaganatra gondolni,biztosan nem az,nyugodj meg,stresszelj kevesebbet,egyél sok fokhagymát,és persze keresd fel a háziorvost!Jobbulást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!