14 éves vagyok, 152 cm és 48 kg. Mennyit kéne lefogyak, hogy szép alakom legyen? Tudtok nekem linkelni kardió edzés videókat, vagy tanácsok, hogy sikerüljön?
Szia! Én 154 cm vagyok.60kg. Te tökéletesen rendbe vagy. Ne fogyózzál! Főleg,hogy még fejlődsz.
A magasságodhoz pont jó a súlyod. Nem szabbad ész nélkül fogyni mert a te korodban mivel még fejlődésben vagy fel borúlhat nagyon könnyen a hormonháztartásod. Na attól lehetsz kövér és azt le adni sokkal nehezebb. Én ezt sajnos átt éltem. Azt gondoltam kövér vagyok és hirtelen le fogytam elég sokat amikor 15 éves voltam. Ettől fel borúlt a hormon háztartásom. Aminek következtében nem csak a leadott kilók jöttek vissza hanem még plusz is!
15 évesen 55kg-ról le fogytam 42kg-ra. Aztán 76kg-ig meg se álltam. Orvosi segitségre szorúltam mert még akkor is híztam ha koplaltam. Ne ess ebbe a hibába. A hugom annyi idős mint te és 153 cm és 50 kg. Csinos és egyáltalán nem kövér. A barátnőm lánya szintén 15 éves 155cm és 52 kg. ő is rendbe van. Fogad el magad hisz tök rendbe van a tested. Puszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!