Vajon mi ez rajtam? (nagyon fáj! )
Figyelt kérdés
a bal vállamon ma reggelre nőtt valami pattanás szerűség ami eleinte inkább hasonlított horzsolásra, most meg mint egy pattanás a két oldalán a bőr kidudorodott és fehér (nem úgy mint a pattanás vége)
kinyomni nem lehet és már az is fáj ahogy a póló hozzáér.
kérlek adjatok ötleteket mert ez szörnyű.
ahol lakom nincs orvos csak ügyelet de az meg túl messze van
2012. febr. 4. 01:48
1/13 anonim válasza:
szőrtüsző gyulladás. Ki lehet azt is nyomni,csak gyulladásban van azért fáj.
Szorítsd össze a fogad,és nyomd ki.Utána már nem fog fájni.
2/13 A kérdező kommentje:
nem tudom kinyomni :S
szerinted tegyek fel 1 képet?
2012. febr. 4. 02:08
3/13 anonim válasza:
neeeeeee....nem fogom megnézni.De tuti biztos szőrtüsző gyulladás..Ha nem tudod kinyomni,akkor kenjél rá egy kis fogkrémet( az kiszárítja.Majd holnap próbáld meg kinyomni újra(jobban mondva majd ma csak később)
4/13 A kérdező kommentje:
2012. febr. 4. 02:17
5/13 anonim válasza:
Ez egy mérges pattanás. Ne nyomkodd, ne kenegesd semmivel. Majd kitisztul.
6/13 A kérdező kommentje:
köszi a választ. szoktak lenni pattanásaim nem túl sok, de így még nem fájt soha, pedig 18 éves elmúltam szóval lassan kifelé kéne mennem ebből a korszakból. remélem nem csak most kezdődik el :s
2012. febr. 4. 02:27
7/13 anonim válasza:
ez a fajta felnőttkorban is lehet.
8/13 A kérdező kommentje:
már csak ez hiányzott :s :D
2012. febr. 4. 02:45
9/13 anonim válasza:
Ez szerintem is pattanás, tulajdonképpen olyan mintha több nőne össze,majd elmúlik. Ha nagyon fáj jéggel hűsítheted a gyulladást, vagy kamillával,de sokmindent nem tudsz vele csinálni,meg nem is szabad,mert csak még rosszabb lesz!
10/13 anonim válasza:
Ha van otthon tetran kenőcsöd kend be azzal, gyulladásgátló, leviszi a gyulladást és hamarabb meggyűlik a pattanás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!