A pasim hányt, most alszik. Mire figyeljek oda? Többi lent.
Valószínűleg nem fog.
Ha a pia miatt hányt, nem kell diétáznia, bármit ehet.
Csak vírusra meg betegségre kell diétázni, alkoholra nem.
A fejfájására adj egy fájdalomcsillapítót, és ennyi.
itass vele annyi vizet amennyit csak tudsz,pótolni kell a folyadékot és kevésbé lesz másnapos holnap
egyébként semmi más teendő nincs,bevesz reggel fájdalomcsillapitót és kialussza magát
Aranyos és ügyes vagy.
Diétáznia nem kell, mert már kijött belőle a cuccos. Ha esetleg hányna álmában, fordítsd oldalra a fejét, h kifolyjon, ne nyelje vissza. Mást ne tégy, holnap pedig próbálj nem cinikus lenni :D.
Nagyon aranyosak vagytok köszönöm.
Megnyugodtam!
Igen, nagyon szeretem!:)
Feküdjön az oldalán! Tedd stabil oldalfekvésbe! Ha hátra fordul, fordítsd vissza!
Jobb lenne, ha te is velemaradnál abban a szobában, ahol van, de aludhatsz. Ha felkel, kapjon folyadékot a kiszáradás ellen. Holnap éhgyomorra langyos vízbe citromot, mert el lesz savasodva, az kúgosít. Sót pótolni!
Ó, egyszer volt egy barátnőm aki mindig figyelt rám ha néha napján kicsit többet ittam a kelleténél. Mondjuk nem aludhattam az ágyban de mindig vigyázott rám és reggel reggeli várt.
Mint ahogy írták fektesd az oldalára ha nagyon elhagyná magát, meg érdemes egy nagy üveg vizet tenni az ágy mellé, hogy ne kelljen az éjszaka közepén kimásznia a konyhába hogy igyon. Nem kell aggódni, ilyen esetekben egy-két óra alvás után már csak akkor fog hányni maximum ha felébred, vagy reggel, de nem reflexszerűen.
Reggelre meg csinálj neki valami reggelit (igazából teljesen mindegy mit, örülni fog neki) és istennő leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!