Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van ez? Pszichés okok

Miért van ez? Pszichés okok

Figyelt kérdés

Amikor oltást kapok, vagy vért vesznek, mindig elájulok. Mindig is féltem az injekciós tűktől, de kiskoromban nem lettem rosszul, csak most, pár éve. Nem tudom, mitől lehet?

15l

2012. febr. 1. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:

A vér láttán történő ájulás egyfajta sokk-reakció is lehet, amit a vérhez kapcsolódó érzelmi reakciók indítanak be. Oka az agy vérellátásának romlása. Ezt csak úgy tudod leküzdeni,ha felkeresel egy pszichiátert, akivel közösen felkutatják ezeknek az ájulásoknak az érzelmi és fizikai eredetét és kidolgoztok közösen egy megoldást.

Ha pedig már érzed,h el fogsz ájulni,akkor arra ügyelj,h olyan helyzetben ájulj el,h ne üsd be a fejed v ne sérülj meg(pl feküdj le). Szegény nagyim úgy járt,h elvágta az úját,leült a székre és leszédült róla,aminek következménye egy lábtörés lett.

2012. febr. 1. 21:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Juj. Az sem jó dolog :/

És köszönöm a választ!

2012. febr. 6. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!