Bevertem a fejem lehet agyrázkódás? Tünetek és okok lent
Figyelt kérdés
Kalcium hiányom van és vérszegény vagyok.
Kb egy órája bevertem a fejem, mert elájultam. Le voltam guggolva és mikor hirtelen felálltam megszédültem és elájultam. A fejemet bevertem a padlóba. Lett is jó nagy dudor. Van egy kis hányingerem, de máskor is szédültem meg és olyankor is volt ez. Más tünetet nem észleltem. Lehet agyrázkódás?
2011. nov. 23. 17:57
1/1 anonim válasza:
A szédülés és a hányinger lehet az agyrázkódás jele. Pihenj le, igyál sok folyadékot. Jegeld a fejed :D Ha nem hánysz, akkor talán egy enyhe volt vagy nem is volt. Ha viszont hánysz, irány a doki. Nem vicc. Akár eszméletvesztéssel és kómával is járhat az agyrázkódás. De nem ijesztegetés akart lenni :) Pihengess és nem lesz semmi baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!