Lehet ez agyrázkódás?
Figyelt kérdés
Bevertem a fejem a téglafalba elég erősen és elsötétül pár másodpercre minden, azóta fáj a fejem meg néha megszédülök. Ha az akkor muszáj orvoshoz mennem? (kb másfél órája történt)2011. jan. 30. 19:14
1/4 anonim válasza:
Nyugodj meg és irány az orvos ! Mindenképpen ! Ilyenkor sajnos bármi lehet, egy belső vérzés az agyban ami később okoz gondot, de nyilván ez a súlyosabb változat. Megvizsgálnak aztán mehetsz is haza.
2/4 anonim válasza:
elmehetsz orvoshoz,lehet meg fognak röntgenezni, hogy nincs e valami törés vagy repedés esetleg... agyrázkódástól fájhat a fejed meg hányingered is lehet... végülis nem lehet ennyiböl megtudni mennyire volt súlyos az ütés, de az sem mérvadó mert valakinek attól is törik a csontja ha valaki kicsit mogorván ránéz, érted... te tudod, nem veszhetsz semmit max pár óra várakozást...
3/4 anonim válasza:
de egyébként ha az a kérdés muszáj e menni nem muszáj ha csak sima agyrázkódásod volt akkor nem csinálnak vele semmit csak senki sem lát bele ugye a fejedbe... szerintem ha vérzés lenne kijött volna már vagy ájulás vagy szemkörnyéki véres ödéma vagy tarkótáji véres ödéma jelekkel, esetleg orrvérzéssel vagy fülvérzéssel... ha ezek nem voltak szerintem nincs komoly gond...
4/4 A kérdező kommentje:
Ilyenek nem voltak.. lefekszek pihenni és ha rosszabbul leszek bemegyek az ügyeletre
2011. jan. 30. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!