Baj van a fülemmel verekedés miatt bedugult, helyre jön magától?
Fülön csaptak és most nagyon be van dugulva és cuppog.Nem fáj vagy ilyesmi,de nagyon zavar.
Nem akarok dokihoz menni.Ki fog ez magától dugulni?És mikor?
Olyan a bedugulás, mint amikor meg van az ember fázva és bedugul a füle.
Mit csináljak?
Én megnézetném a helyedben,mert lehet dobhártya sérülés is!
Nem otthon kéne okoskodni,mert ráfázhatsz!
Amúgy hogyan van az,hogy a bunyó megy,de a doktor bácsitól félünk??
:DDDD
Miért félnék? Csak semmi kedvem ott el cseszni az egész napom,hogy utána azt mondja a doki ,hogy hát,,majd rendbe jön,,vagy ki ír valami méreg drága gyógyszert amit ki sem váltok,,na csak ettől szeretném magam meg kímélni.
Amúgy meg nem fáj csak be van dugulva,,tán nagy baj nem lehet.bízom én is abba,hogy néhány nap vagy pár óra alatt kidugul.Lehet alszom egyet és jobb lesz ki tudja,,
Egyébkén ,ha szédülnék vagy fájna akkor nem késlekednék irány a doki,de semmi ilyesmi nincs.Csak nagyon zavar hogy belülről halom a hangom,,
hmm..
Ahogy érzed!Neked kell eldönteni,de akkor miért
is kell a népszavazás?
Nem keveredtem bele semmibe.
Önvédelmi tanfolyamon voltunk amikor azt tanultuk ,hogy ha meg fogják mind két karod mit kell csinálni,és én voltam a "támadó" és két kézzel ütni kellet és én pont belehajoltam az ütésbe és midn két fülem telibe kapta. A bal fülem rendbe jött,de jobb az nem .Ahogy fújom az orrom meleg levegő jön ki a fülemen.
Egy baj van a dokival,ha elmegyek akkor ezt a munka helyemen nem nézik jó szemmel,mert csak délelőtt van szakrendelés.
Biztos kilukad a dobhártyám és azért van.Még nem fáj,remélem begyógyul,ha nem csináltam nagyobb lukat azzal, hogy erősen fújtam az orrom és a levegő át préselődött.
Nem vicces inkább keress a netten valamit ezzel kapcsolatba,mert én nem találtam semmit,csak külső sérülésről,de az nem történt.
Előre is köszi!
Üdv:Teca Ja és nem csak 46 vagyok hanem nő is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!