Ikerterhességet elvetetni gázabb mint másikat? Nem erzem magam késznek rá. Meg félek a szüléstől. Hogy néz ki egy császárheg?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 16:06
21/32 anonim válasza:
Dehogyis lett lebernyeg:) Ha nem hízol sokat, pár nap alatt lemegy szépen. Az első császár után hordtam, de a második után nem, mert nem volt értelme a hasleszorítónak. Tudod, egy ideig nem szabad utána hasizmozni, de 2 hónap múlva nyugodtan tornázhatsz. Nekem elég volt a séta a babakocsival, aztán a torna. Ha van hasizmod, hamar visszatér a szép hasad. És hát alkati dolog is, mennyire rugalmas a bőröd, milyenek az izmaid.
22/32 anonim válasza:
Ennyire felszínes nem lehetsz... Csak jelezné, lehet erre még nem gondoltál hasnézegetés közben, hogy két gyermek él benned jelenleg. Sok oka lehet a császárnak, ritkán jelentem ki valamiről, hogy nem az, de emiatt elvetetni szerintem kegyetlenség.
23/32 anonim válasza:
Rengeteg nő össze tenné a két kezét, és férfi is, hogy legalább egy babájuk legyen.A te kezedben ott van két kis élet.Attól ne félj, hogy a párod elhagy e miatt.TE adod most neki a világon a legszebb ajándékokat!!!!!!!!!!! Ha pedig csak a hasad érdekelné akkor nem érdemel meg, sem most sem késöbb.Egy nő egyedül is nő!!!!!!!!!! Nem kell másoktól függnöd,akkor te nem nő leszel csak szolga...a másik,hogy nem a hasad miatt vett el,sztem mert jól tudta hogy leszel még te 70 éves is és ő is amikor aláírta a papírokat....Ne legyél buta.Vegyél neki kiscipőket és nézd meg a férjed reakcióját egy nyugodt estén.Szerintem nem fogja érdekelni ha félbe vágnak sem ugy fog örülni :) ! A kilókat meg ledolgozod hamar utánna.Akarat kérdése.Ha ő sem kész rá akkor együtt döntsetek,de ne hamarkodjátok el, Ők a TI gyerekeitek már....érdemes ezen gondolkodnod.
24/32 A kérdező kommentje:
Tgondoltqm megtartjuk. Csak nagyon nagyon félek.mi lesz ha nem tudok mit kezdeni velük?ha 2 sir egyszerre mit csinalok stb? Segitsegem az nem lenne mert én és a férjem vagyunk .ő meg dolgozik egész nap.
2012. jan. 29. 10:03
25/32 anonim válasza:
Figyelj, ha majd ott lesz az idő.Nem lesz ez gond neked csak öröm.Dupla öröm.Biztos fáradt leszel , de este ha kapsz tőlük egy gyönyörű mosolyt mindent elfogsz felejteni :) rengeteg új energiával fognak feltölteni olyannal ami eddig is benned és bennetek volt csak nem tudtátok, hogy van.Ilyenen nem szabad aggódni.Tudom, hogy ilyesztő,még belegondolni, hiszen elsőre kapsz két gyönyörűséget, de hidd el akkora ajándékot kapsz amit sem te sem a férjed egy másodpercre se fogtok megbánni soha.Föleg ha majd a kezedbetarthatod őket.Te leszel a világ legboldogabb nője és nem fogsz aggódni soha semmiért.Minden megy majd magától.Amúgy nagyon jó,hogy aggódsz már ilyenkor kezd előtörni belőled az ösztön :) gyönyörű pár hónap elé nézel!!!Gratulálok tiszta szívemből!Ne idegeskedj tényleg majd meglátod, nem is lesz az olyan nehéz csak bele kell, hogy jöjjetek.Idővel minden könnyebb és könnyebb lesz.És kb 99 százalék, hogy nem fognak egyszerre síni.Általában az egyik babuka mindig nyugodtabb mint a másik.Ha nem stresszelsz sokat nem fognak ők sem.Megérzik.Gondolj bele sok nőnek nincs segítsége és mégis jól elvannak, sőt még férjük sincs.Régen a háborúk alatt felnevelek egyedül 8 gyereket és megcsinálták :) Neked sem lesz nehéz mert TE anyukának születtél :) De nem akadály semmi sem...Minden dolognak a pozitív oldalát kell megkeresni és abból erőt meríteni.Csak úgy kell hozzáállni a dolgokhoz.Tudom miről beszélek.Ne parázz minden rendben lesz :)
26/32 A kérdező kommentje:
Most mar totál boldog vagyok csak nagyon fárasdt folyton álmos vagyok. Meg nem voltak kedvesek a terhesgondozason és sokat kellett várni.de már örülök neki. Volt ultrahang is de nem adtak képet és ez bosszant br én nem ismertem fel a monitoron a babákat csak árnyak voltak rajta.én amugy ilyen mindenen parázós vagyok
2012. jan. 31. 21:11
28/32 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy boldog vagy és kívánom nektek, hogy ez legyen a legcsodálatosabb időszakotok! :) Bár nem hiszem, hogy ez másképp lesz. :) Biztos már most nagyon édesek :) Nem baj, hogy parázol teljesen érthető, hisz már anyuka vagy és szereted a kis csöppségeket.Ez nagyon is jó.Kitartást és legyél türelmes, majd adnak képet is, csak még gondolom nem annyira nagyon kivehetők az Uh-n a gyakorlatlanabb szemeknek. :)Tényleg! Mikorra vagytok ki írva? :)
29/32 anonim válasza:
A fáradtság és az álmosság pedig hamar elmúlik.Pihenj sokat.jót fog tenni a szervezetednek és a csöppségeknek is.Az emberek meg ne érdekeljenek.Úgy látszik kifogtál egy rosszabb napot a dokiknál :) Sajnos nekik is van rosszabb napjuk.Legközelebb jobb lesz, csak türelem :)
30/32 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nagyon régi a kérdésed de én csak most bukkantam rá.
Gondolom azóta már megszültél és nagyon boldog vagy a két gyerkőccel.Ugye így van?
Remélem nem ölted meg Őket....
Nekem három gyermekem van és most vagyok 7 hetes a negyedik babával.Az anyaság a legszebb dolog egy nő életében és ezt az érzést egy álommunkahely,álompasi pénz vagyon semmi de semmi nem pótolja.Remélem Te is így gondolod.
Írj ha lesz időd.
Köszönöm B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!