Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ikerterhességet elvetetni...

Ikerterhességet elvetetni gázabb mint másikat? Nem erzem magam késznek rá. Meg félek a szüléstől. Hogy néz ki egy császárheg?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 16:06
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
79%
Ha a férjed egy heg miatt elhagyna, ami a gyereketek, gyerekeitek miatt van.... Jobb, ha nem szülőd meg, mert átveszik a gondolkodásmódotokat...
2012. jan. 25. 16:24
 12/32 anonim ***** válasza:
82%
Ez durva... Én aztán nem vagyok abortusz-ellenes, de ezért elvetetni 2 gyereket írtó gáz dolognak tartok. A férjed amúgy mit szól hozzá?
2012. jan. 25. 16:27
 13/32 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy megcsaljon .mert ha neki a nói has qz izgató .akkor mindig az lesz.attol még persze szerethet de ha megcsalna ..és a ülsóre megy a férjem undorodik a kövérektől meg mindig mondja örül ha tornazni megyek. Mondjuk vékony vagyok de ha duci lennék vagy nem szép hasu nem vett volna el
2012. jan. 25. 16:27
 14/32 A kérdező kommentje:
Örül a terhességnek s szerinte aki odafigyel mint réka r. Az szép marad.
2012. jan. 25. 16:28
 15/32 A kérdező kommentje:
Hány cm egy császárheg és kb hogy néz ki?
2012. jan. 25. 16:34
 16/32 anonim ***** válasza:
82%
Akkor figyelj oda te is, és kész :) tényleg nem törvényszerű, hogy valaki teljesen szétessen a terhesség miatt...a császárhegek meg manapság alig látszanak.
2012. jan. 25. 16:36
 17/32 A kérdező kommentje:
De mégis hogy néz ki a császárheg???nem értem én ézt valaki irja már meg vagY linkeljen mert nem talalok googlen
2012. jan. 25. 16:42
 18/32 anonim ***** válasza:
84%

A heg attól függ, hogy mennyire vagy hegesedésre hajlamos, plusz hogy mennyire kenegeted: ha sebkezelő gélt használsz (pl. Cicaplast, Dermatix), akkor ált. sokkal szebb és halványabb lesz. Manapság már a bugyivonal alatt rejtik el, szerintem bikialsóval abszolút nem látszik és vékony nőkön valahogy kevésbé feltűnő.

Pl.:

[link]

[link]

Ha nagyon zavar, akkor csináltathatsz rá egy szép tetoválást is, úgy már tényleg abszolút észrevehetetlen (csak a tetoválóművészt és a dizjánt érdemes jól megválasztani). Erre is kerestem neked két példát:

[link]

[link]

2012. jan. 25. 18:50
 19/32 anonim ***** válasza:
80%
Ne félj a császártól. Az jó, ha már az elején tudod, mire számíts. Én kétszer éltem át, nem vészes, a heget eltakarja a bikini, alig látni. A hasam szép lapos, mint régen. Az a pár hónap arra való a szülésig, hogy felkészülj lelkileg és fizikailag. Végig tudod csinálni, ne aggódj. De megértelek, hogy megijedtél. Az én hegem konkrétan kb. 12 cm, de még azt is meg lehet plasztikázni. A legkisebb bikinit hordom egyébként, xs a méretem. Kérlek, gondold meg.
2012. jan. 25. 22:55
 20/32 A kérdező kommentje:
Meggondolom.s hogy lett ujra lapos a hasad? Mert ha jol gondolom mikor kijönnek a gyerekek egy nagy bórlebeny lesz a hason.használtál valami összeszoritot utána hogy összemenjen a bőr? Én is xses bikinit hordok.
2012. jan. 25. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!