Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy doboz algopyrin beszedése...

Egy doboz algopyrin beszedése halálos lehet?

Figyelt kérdés
Csak a kérdésre kérek válaszokat!!:)
2012. jan. 20. 20:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem, de marhára nem tesz jót a vesédnek, hányingert, hányást, görcsöket okoz...
2012. jan. 20. 21:00
 2/13 anonim ***** válasza:
...és szétcseszi a vérképzőrendszeri szervrendszered, de belehalni nem fogsz.
2012. jan. 20. 21:02
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem, söt 10 doboz sem. Viszont utána életed végéig beteg lehetsz.
2012. jan. 20. 21:08
 4/13 anonim ***** válasza:
A halálhoz ez egy gyenge gyógyszer, a maradandó károsodásokhoz viszont elég...
2012. jan. 20. 21:16
 5/13 A kérdező kommentje:
Nyugtatón KÍVÜL milyen más olyan gyógyszer van ami megöl?
2012. jan. 20. 21:30
 6/13 anonim ***** válasza:
MentőS vagyok, nem fogok tippeket adni...
2012. jan. 20. 21:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj csak, végigjártam a témát pár évvel ezelőtt mikor brutálisan depressziós voltam. A legálisan kapható gyógyszerek között nagyon kevés olyan van ami fájdalommentes és biztos halált okoz. Ehhez képest sok olyan van amibe belehalHATSZ, de egyáltalán nem biztos és ha meg is történik akkor a falat kaparod a fájdalomtól, ha nem történik meg akkor meg életed végéig mehetsz dialízisre vagy egy vegetáló kretén leszel.

Szóval ne.

Ráadásul sok olyan történetet olvastam mikor akkora mennyiséget vettek be, hogy szétcseszte a májat (ezt könnyű elérni legális cuccokkal is), az illető napokig szenvedett, aztán a mája magához tért a kómából (igen, van májkóma is) és elkezdett alapszinten dolgozni, aztán pár nap alatt kipakolta a sz@rt belőle. De addig viszont majd megdöglött és utána meg ugyan ott volt ahol előtte.

Ha nem bírod tovább, menj be a kórházba és mond, hogy veled most azonnal csinálnak valamit, vagy beveszel egy levél gyógyszert. Hidd el, fognak veled csinálni valamit.

2012. jan. 20. 21:41
 8/13 anonim ***** válasza:
ne akarj öngyilkos lenni. gyávaság. küzdeni kell. nehéz az élet, de nem szabad feladni soha.
2012. jan. 20. 21:41
 9/13 anonim ***** válasza:

Te sem gondolhatod komolyan, hogy BÁRKI tippeket fog adni neked, hogyan öld meg magad... Mindenkinek van lelkiismerete, nem tudom milyen ember lenne képes olyan tudattal élni, hogy neten segédkezett valaki halálában.

Inkább hívd fel valamelyik lelki segélyszolgálatot vagy menj pszichiáterhez.

2012. jan. 20. 21:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Én pl diszkódrogot szereztem volna, mert tuti, hogy a szívem becsődölt volna. Na, de ehhez is gyáva vagyok.
2012. jan. 20. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!