Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Napi 2 doboz monster sok?

Napi 2 doboz monster sok?

Figyelt kérdés
Ma ittam 2 doboz lo-Carb monstert, utána látom, napi 1doboz az ajánlott... Most nemrég, így estefelé. Én gogyi... -.-"
2012. jan. 5. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Annyi hogy lehet nem fogsz aludni egy darabig,meg lehet megpörgeti egy csöppet a szívedet.
2012. jan. 5. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de hát ilyen világban élünk. Én hellt szoktam inni, ha nincsen kávé akkor amellé elszívok egy cigit, és tökéletesen meggvagyok köszönöm szépen.
2012. jan. 5. 19:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Sok. Legközelebb ne igyál ennyit. Nem csak azért, mert a koffein megnyomja a szívedet... hanem ugye, a taurin arra való, hogy a tested tartalékait mozgósítsa. Sok taurin meg.. fölösleges.

Meg hát, aludni azt nehezen fogsz ma este.

Na majd legközelebb vigyázz, figyelj oda! :)

(Velem is megesett, hogy elfelejtettem, hogy reggel már ittam energiaitalt, délután is volt egy, meg fekete teát is iszogattam... De hát, saját hibából tanul az ember. Legközelebb nem lesz ilyen, az biztos.)

2012. jan. 5. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!